Almás torta recept


26cm-es átmérőjű torta forma.Tészta:25dkg liszt 1tojás 12.5dkg cukor 12.5dkg rama margarin.Töltelék:1.5kg alma 3/4l almalé 2cs.vanilia puding10dkg cukor 1cs vaniliás cukor.
Az Almás torta elkészítési módja:
A pudingport az almalével csomómentesre elkeverni és felforralni utána cukor van.cukor és a reszelt alma.Sütőt előmelegiteni 1órán át sütni ha kész bent hagyni a sütőben hagyni kihűlni.Tetejére:4dl tejszin 2cs. vaniliás cukor 2cs habfixszáló.
Az almát ne durva reszelőn reszeljük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bartos zsofi, 2008. aug. 11. 15:31
Az almás torta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.