Allergiára mit ajánlotok? (beszélgetés)
Köszönöm. Igen ez volt a macskámnál is csak nyilván "bátrabban" alkalmazva. A macska glutén és pollen allergiás volt és 1,5 kilóra fogyott, levakarta a bundát, szétrágta a mancsait, és iszonyatosan begyulladtak a szemei és a belei. Bónuszként felülfertőződtek a sebei.
A cicánál 2 hónap volt a terápia, minden nap szurival és azóta lekopogom de időszakosan, inkább preventív jelleggel alkalmazott cetirizinnel abszolút kordában tartható a probléma (a covid fertőzése rontott csak átmenetileg a helyzeten). Nem kell csak és kizárólag hipoallergén tápot adni neki, utálja azt a tápot így 2-3 naponta vannak csaló napok, de ha bele is bakizunk a diétába akkor is minimális tünetekkel jár csak a nyavalyája. Ez ahhoz képest hogy 7-8 éve el akarták altatni a macskát az akkori állapota miatt óriási eredmény. Az állatorvos minden évben oltásnál megjegyzi, hogy hihetetlen hogy macska lett belőle és milyen gyönyörű állapotban van főleg hogy már matróna korban van.
Igen embereknél is. Pár napja hallottam láttam a tv_ben,hogy egy ismert magyar énekes _színész kapott ilyen kezelést. Utána is néztem. Itt egy link. Ugye Hoxa maradhat? Köszönöm 😊
Sok mindenre lehetsz allergiás. Ezt ki kell vizsgálni előbb és utána majd az orvos felír valamilyen gyógyszert rá.
Nem érdemes kivizsgálás nélküli öngyógyításba kezdeni, mert lehet hogy árt neked az a szer, ami másnak jó. A gyógyszer nem játék. Fordulj orvoshoz!
Csak a magam nevében beszélhetek.
Én Junájkumot használok szinte mindenre, nálam percek alatt azonnal hat.
Bízom a címkén lévő nagy piros keresztben, ez a gyógyszer, nem a Kalmopyrin..-))
Sziasztok! EGy ismerősömnek nagyon erős allergiás tünetei vannak. Folyik az orra és a könnye, ezért kipróbált 1-2 gyógyszert és 1 orrspray-t. Azt mondja, hogy egyik sem használ. Tudtok olyan szerről/gyógyszerről ami hatásos? A patikában állÍtólag azt mondták, hogy mivel az összes gyógyszer az immunrendszert gyengÍti, 2-3 nap amÍg a szervezet reagál. Én korábban szedtem allergia elleni gyógyszert ami rögtön hatott csak nem emlékszem a nevére, úgyhogy nem hiszem hogy nincs olyan, ami azonnal hatna. Tudtok tehát olyan szerről ami nem álmosÍt és kipróbáltan hatásos?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Kapott már valaki allergiára (szteoridtartalmú)injekciót?
- Beszélgessünk az étel allergiáról, mondjuk el tapasztalatainkat egymásnak!
- Gyógyszerek nélkül allergiára van valami, ami használ?
- Házipor allergiára (orrdugulás ellen) jó-e a légtisztító készülék?
- Létezik homeopátiás szer allergiára?