Létezik homeopátiás szer allergiára? (tudásbázis)
Persze, hogy van rá bogyó. Viszont ehhez el kell menni a dokihoz, aki először is megállapítja, melyik alkati szer kell, és ettől is függ, miket és hogyan kell szedni.
Az én egyik gyerekem már annyiféle szteroidos cuccot kapott, hogy nem is tudom, mit gondoltak az orvosok. Ráadásul "elfelejtették" megemlíteni, hogy ez mennyire ártalmas lehet a szervezetére. Aztán besokalltam, és elvittem homeopátiás dokihoz, aki évek alatt ugyan, de szépen, fokozatosan enyhítette a tüneteket. Most már nincs fulladozás, sosem használunk szteroidokat.
Bocs, azt nem tettem hozzá, hogy pollenallergiára adta.
S mielőt még valaki félreértené, amit írtam: én is azt mondom, menj homeopátiás orvoshoz, hisz a komplex kezelést ő tudja meghatározni. De ezt a szert szokták pollenallergiára általános szerként javasolni.
Én 15 éve vagyok allergiás, de eddig semmi nem használt... :(
Sem gyógyszer, sem homeopátia...
Nálunk több allergiás van a családban-én is-de amit a doki felírt semmit nem használt!!!
Többféle homeo-s szer van allergiára,én is most kutakodok,érdekelnének mások tapasztalatai.Bár biztosan mindenkinek más alkati szer vált be.
Ismerek egy kislányt,aki nagyon allergiás volt már évek óta,Őt egy homeopátiás doktornő gyógyította ki!Sztem a valódi megoldás egy homeopátiával foglalkozó orvos lenne,aki tényleg ki tudná választani a megfelelő szert.
További ajánlott fórumok:
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Hogyan növelhetném a tejem mennyiségét a tejelválsztást serkentő teán és a homeopátiás szeren kívül?
- Milyen homeopátiás szerek vannak tejserkentésre és hogyan szedhetők?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?