Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek (tudásbázis kérdés)
Szerintem nem érdemes több ezer forintos készítményekkel tömni szegény gyereket.Fél tabl v 1/4 plusz vagy bármilyen multivitamin bőven elég.
Kiegyensúlyozott táplálkozás a legfontosabb.Ha bekap egy két nyavaját az se baj attól lesz ellenálló.
Nutrilite vitaminok. Bioföldeken termelt zöldségekből, gyümölcsökből készítik, mindenféle adalékanyag nélkül.
Láttam kísérleteket, amiken a gyógyszertári és a nutrilite vitamint oldották fel vízben és a gyógyszertári körbemarta a műanyagpoharat, a nutrilite nem. Akkor a gyomrot is így marja...
Az immunrendszer működéséhez fontos a bélflóra állapota.
Ebben az egészséges étkezés és a probiotikumok nagyon fontosak.
Én megelőzéskén illóolajokkal kenegetem.
Olvastam (már nem tudom hol), hogy felső légúti betegségből való gyógyulás időszakában nem ajánlatos tejterméket adni a gyereknek. Az egyik ismerősöméknél gyakran volt beteg a gyerek, ez is jel volt a gyerekorvos számára, hogy tej allergiára gyanakodott.
ja, ok, csak azt hittem tudod, mert annyira konkrétan mondtad azt a 3-4 dolgot.
Majd igyekszem megfigyelni én is, bár ilyet még én sem hallottam.
nem lesz bölcsis, de ovi előtt tuti készülni fogunk rá valahogy!
Én se igazán vagyok híve a gyógyszertári vitaminoknak, de újabban nem eszi meg se a narancsot se a mandarint. A citromos tea az egyetlen meg a savanyú káposzta, amivel egy kis C vitamint tudok adni neki.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Marslakócskák nevű multivitamint adja valaki a gyerekének(kéket)?Tényleg jó?a doktornéni nekünk ezt ajánlotta immunerősítésre.Tapasztalatok?
- "3 napos láz".Volt valaki gyerekének ilyen betegsége?