Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok,
én is több éve szenvedek a parlagfű allergiától.
Éppen ma ajánlotta egy ismerősöm, hogy fogyasszam a parlagfüvet, magyarán egyem-igyam és az segít. Utána néztem a neten találtam róla publikációt, sajna a linkeket nem helyezhetem be ide, mert tiltja a szabályzat. Akit érdekel nézzen utána. Üdv!
felhoztam a fórumot.
írjatok!
Sziasztok!
Én egyszer láttam a TV-ben,hogy a kecsketejet ajánlják a parlagfű allergiára.A kecske kedvenc eledele a parlagfű,de a szervezete immunis rá,ellenanyagot termel.Biztos,hogy nem mellékes a táplálkozás sem.Tudja valaki,hogy Budapesten hol lehet kecsketejet kapni?Én tegnap 1000 Ft/l-ért láttam az Auchanban.Kicsit durva!
Sziasztok!
Érdeklődnék, nincs esetleg valakinek egy felesleges DIPROPHOST injekciója! Amennyiben igen kérlek jelezz a krisztike1984@citromail.hu emailcímre, vagy 06/20 420-7541-en!
Előre is köszönöm!
Igen kell valami más is mellé, mert írtam, hogy ha elmegy otthonról párom, akkor neki még mindig rossz, egyenlőre még mi is kisérletezünk, és gyűjtjük innen a jó ötleteket :)
De legalább itthon jól érzi magát!
Én vivamax márkájú légtisztítókat vettem. Az ár attól függ, hogy milyen méretű teret akarsz megtisztítani vele, mivel különböző méretűek és hatásfokúak vannak. Ez alapján 10000-50000 Ft között mozog az ára.
sikerült vennem ambrósiát....azt mondták hogy nem lesz hiánycikk az idén....
na majd meglátjuk..
szerintem is így van
reklámozzák a sok allaergia gyógyszert , hogy ez elmúlasztja meg nem jön ki ... de csak mellébeszélés...
a sok szerencsétlen meg megveszi ,mert hátha pont az fog használni..
nem , már előtte el kell kezdeni szedni, azért hogy mire tényleg jön az allergiaszezon addigra a szervezeted fel legyen készülve rá
lentebb írtam hogy én hogy adagoltam a fiamnak...
Sziasztok!
Én tavaly augusztusban szenvedtem allergiától,az hittem végem van:(NAgyon kegyetlen!
Szerintetek a homeopátiás gyógyszert mikortól szedjem,hogy átvészeljem augusztust?Elég ha akkor elkezdem amikor jönnek a tünetek?
A férjem nagyon súlyos allergiás, semmilyen gyógyszer sem segít, csak az a megoldás, ha kerüli az allergéneket, ami ugye eléggé utópikus gondolat. Az allergia gyógyszerben akkor fogunk hinni, majd ha először feltalálják az aids gyógyszert, ami szintén eléggé utópikus gondolat.
Allergia gyógyszer=pénzkidobás.
Én nem azt szedtem,hanem a Luffeel szublingvális tablettát,és az elején mellette ugyanezt a spray-t..
A fogmosással kapcsolatban annyit,hogy én a megszokott mentolos fogkrémemet használtam,csak a tabl. bevétele és a fogmosás között tartottam néhány órás szünetet.
További ajánlott fórumok:
- Bedugult a fülem, a gyógyszer eddig nem használt, van-e rá jó gyógymódotok?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Tüszős mandulagyulladás, a legerősebb gyógyszer sem használ. Mit csinálnak ilyenkor?
- Izületi fájdalomra melyik a legerősebb gyógyszer?
- Melyik szívgyógyszer a legerősebb?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?