Tüszős mandulagyulladás, a legerősebb gyógyszer sem használ. Mit csinálnak ilyenkor? (beszélgetés)
Szia!Nekem van Bioptron lámpám.
Sajnos nem tom,hogyan kell használni,mert az utasítása elveszett-anyuéktól örököltem.
Milyen közel kell tegyem ,s mennyi ideig szabad használni?Úgy emlékszem sípol-
Szia.
nekem 11 éve volt, a lázam injekció mellett nem le hanem felfelé ment egy hétig. Majd kaptam a beutalót a kórházba, ahol olyan gyógyszert írtak fel amibe 5 szem volt és drága is volt, de mikor bevettem belőle a második szemet egy nagy tüsző darab le is esett róla.
Életemben ez a 3. mandulagyulladásom.35 éves vagyok.
Akkor bátran indulok neki holnap,és nagyon szépen köszönöm nektek!
Szia!
Szerintem vénásan fogsz antibicit kapni,az sokkal hatékonyabb.Tudm,mert mi is sokat szenvedtünk a fiammal,aztán kivették végre!Kitartás,szorítok!
Mindent kipróbáltam már.
Már én ijedtem meg,hogy semmi nem használ,és tényleg semmi.Se borogatás,se öblögetés,se gargalizálók,se antibiotikum,se fájdalomcsillapítók.
A tea az orromon jön vissza:(
Csak attól félek mit csinálnak holnap a klinikán..
Nálam idő sem volt még semmire,olyan hirtelen gyulladt be ennyire,és nem használ a gyógyszer.
Ha be van gyulladva nem veszik ki én úgy tudom.
Gargalizálj tengerisós vizzel, kamillával... Hidegvizes borogatás...
Nekem is volt már ilyen, nem irigyellek :-( iszogyú fájdalmas! :-((
Szia,
Nekem nem volt ilyen magas lázam, csak vissza-vissza térő mandula gyulladás és non-stop hőemelkedés.
Egy vérvétel és egyéb vizsgálatok után kivették, de előtte még volt tőle egy jó kis vesemedence gyulladásom :S ennek idén 5 éve.
Egy hete még csak a torkom fájt és pirosak voltak a manduláim.
Lázam felment 40 fokra és 38 alá nem is tudtuk vinni.
Ügyeletes orvos írt fel antibiotikumot,plusz még2 féle torokfertőtlenítőt,fájdalomcsillapítót,gyulladáscsökkentőt.
A manduláim mostanra fél centi híján összeérnek,hó fehérek.
Ma a háziorvosom is mgnézte,és azt mondta nem tud erősebb antibiotikumot adni,mert penicilin érzékeny vagyok,így azok a gyógyszerek kizárva.
Beutalt holnap reggelre sürgősségivel a fül-orr-gége klinikára.
Ott vajon mit fognak csinálni?Esetleg nem volt valakinek hasonló?
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Volt, akinek mandulagyulladásra több gyógyszert is írtak, de egyik sem hatott?
- Combcsigolya kopásom van, az orvosok nem csinálnak semmit. Ki tud rá valami gyógyszert?
- Izületi fájdalomra melyik a legerősebb gyógyszer?
- Melyik szívgyógyszer a legerősebb?