Izületi fájdalomra melyik a legerősebb gyógyszer? (tudásbázis)
A sárga dobozos Dolgit elég erős. Ibuprofén a hatóanyaga és az jó. Mikor még megvártam hogy fájjon a térdem és azt kezeltem, nekem nagyon jó volt. Aztán a porcok, inak egészségmegtartására törekedtem, azóta mégjobb. Ha nagyon fáj, vegyél Algopirint is, az azonnali erős fájdalomcsillapító.
Mindenhogy elköltjük a kis pénzt. Vagy a betegségünkre, vagy az egészségünkre.
Akkor válts orvost.
Sokan esküsznek a Flector tapaszra, bár nekem pl. se az, se semmi más nem használ, még a vénykötelesek sem. A helyi kezelések sokkal hasznosabbak legalábbis nekem...
Zöld lóbalzsam, Fekete nadálytő krém, Voltaren gél, Flector gél, Flector tapasz, - helyileg.
Gyógytorna !
Tablettában bármelyik fájdalomcsillapító, ezt tényleg ki kell tapasztalni, mert mindenkinek más lesz a favorit.
Eszközös: Voltarennel.Tens készülékes fájdalomcsillapítás, infralámpa és masszázs, BEMER, Ultrahang helyileg.Akupunktúra.
Cataflam, algoflex izület és izomfájdalmakra.
De a patikus is tud ajánlani...tudod,kérdezze meg..
Jobbulást
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Csípőízületi kopásra, egyéb krónikus fájdalomra mi lehet a megoldás?
- Tüszős mandulagyulladás, a legerősebb gyógyszer sem használ. Mit csinálnak ilyenkor?
- Kapott már valaki arany injekciót ízületi fájdalomra?
- Térd izületi kopás ellen tud valaki ajánlani hatásos gyógyszert? Nagy fájdalmaim vannak
- Melyik szívgyógyszer a legerősebb?