Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok? (beszélgetés)
9. niki0126 (válaszként erre: 6. - Adali)
2011. ápr. 15. 07:48
Köszi,várom az írásod,milyen a hatása. :)
8. niki0126
2011. ápr. 15. 07:47
Köszönöm a válaszokat. Igen,a hisztaminumot ajánlotta a gyerekorvos is nekem, de azt mondta,ahhoz kell alkati szer is. Nézegettem homeos orvosokat, de bevallom,nagyon drága egy rendelés. Min.15000ft. És lehet,hogy nem is válna be a bogyó. :(
7. Guccsy
2011. ápr. 14. 18:20
nem találom,de a gyógyszerészem ajánlotta.Kis narancssárga tégelybe van,gyöngyszemek.
6. Adali
2011. ápr. 14. 17:52
Most kezdtem tegnap hisztaminum nevut, en is szoptatok meg, ezert, de nagyon allergias vagyok mar egy hete. Majd elmondom bevalik e.
5. Gavrilo1
2011. ápr. 14. 17:40
én szedtem. Első éveben nem sokat használtak aztán érdekes mód tavaly szinte egyáltalán nem jött ki az allergiám. Pedig augusztus közepétől november végéig aludni is alig tudtam éveken át az allergiámtól (parlagfű). Az hogy mit és milyen dózisban kell szedni szerintem mindenképpen homeopátiás orvossal egyeztetve kell eldönteni.
4. Xtike
2011. ápr. 14. 17:35
Erre én is kíváncsi volnék, hogy melyik hatékony és melyik nem, mert szegény páromat minden tavasszal és nyár végén - Guccsyhoz hasonlóan - gyötri az allergia, de a hagyományos allergiagyógyszerektől elálmosodik és én is gondolkodtam a homeopátiás bogyókban, mert megfázásra például nagyon beváltak.
3. Guccsy
2011. ápr. 14. 17:26
igen,én szedtem várandósan.Remélem megtalálom,hogy mit.Én tüsszentettem állandóan és viszketett a szemem.
2. niki0126
2011. ápr. 14. 17:15
Még szoptatom a kisfiam, nagyon allergiás szoktam lenni. Nem szedhetek rendes gyógyszert. A homeopátiára gondoltam,csak nem tudom mennyire hatásos.
1. niki0126
2011. ápr. 14. 17:13
Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára?(Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?köszi
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Ha homeopátiás gyógyszert szedek, mentolos fájdalomcsillapító tapaszt tehetek a lábamra?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok?
- Létezik homeopátiás szer allergiára?