Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok? (tudásbázis)
en etelt mondanek/erospaprika etelben/
siberian ginseng
kava kava
maca
Bio Mandala tea
A Ross mann-ba szoktam venni kb 700Ft.
Reggel szoktam inni.
de szerintem nagyon sokat számít a pozitív gondolkodás.Én nemrég elvesztettem a babám,azt hittem megőrülök.Aztán befelé fordultam nem érdekelt senki semmi:(
Nem nyúltam semmilyen gyógyszerhez,nyugtatóhoz sem.Én döntöttem el,hogy ezen valahogyan túl kell lépni,és észrevenni a szép dolgokat az életben.
nyugodt élet, jó munkahely, jó fizetés, megértő társ, önálló lakás, szerető család, megértő barátok.
Ez lenne az igazi. Talán ha a fele meg van nem kellenének a gyógyszerek. Viszont ha nagy a gond és fordulj egy jó orvoshoz. tudom sokan felhotkannak - Fujj orvos, de van amikor, már csak az tud segíteni. Az biztos nem mindegy ki az akihez fordulhatsz segítségért.
Bio Mandala.
elöbb elírtam.
További ajánlott fórumok:
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Ha homeopátiás gyógyszert szedek, mentolos fájdalomcsillapító tapaszt tehetek a lábamra?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?
- Hol találhatók homeopátiás gyógyszertárak?
- Köhögésre milyen homeopátiás gyógyszereket tudtok ajánlani?