Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Alessandro vajon sült újkrumplija recept

Alessandro vajon sült újkrumplija recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Alessandro vajon sült újkrumplija hozzávalói:
30 dkg újburgonya,
5 dkg vaj,
fűszerek ízlés szerint: patikasó, őrölt kömény, őrölt majoránna, fokhagymapor, őrölt színes bors (vagy sült krumpli fűszersó)


Alessandro vajon sült újkrumplija

Az Alessandro vajon sült újkrumplija elkészítési módja:
Az újburgonyát alaposan megmossuk. Én drótszivaccsal enyhén körbe szoktam dörzsölni. Majd egyenletesen kb. 3 mm vastag szeletekre felszelem és kis lángon egy speciális pároló serpenyőben fedő alatt a vajon megpárolom. Közben lehet a fűszereket is rászórni. Akinek nincs ilyen speciális pároló serpenyője, az kerámiabevonatos serpenyőt is használhat. Max 15-20 perc alatt megsül az újburgonya.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


Az alessandro vajon sült újkrumplija elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook