Alessandro tavaszi vitaminsalátája recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Alessandro tavaszi vitaminsalátája hozzávalói:
1 csomag hónapos retek,
1 csomag újhagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1/2 db kígyóuborka,
2 ek. almaecet,
1/2 citrom leve,
2 ek. olívaolaj,
1 ek. kendermagolaj (lehet szőlőmagolaj is)
Ízlés szerinti fűszerek: patikasó, őrölt majoránna, őrölt fehérbors, őrölt kömény, petrezselyemlevél,
kaporlevél, sómentes ételízesítő
Díszítéshez: 1 db főtt tojás
Az Alessandro tavaszi vitaminsalátája elkészítési módja:
A retket, az újhagymát és a kígyóuborkát vékonyan felszeletelem. Egy zárható keverőtálban összekeverem a többi hozzávalóval és a fűszerekkel. Majd legalább 1 órára a hűtőbe teszem, hogy az ízek jól összeérjenek. Ez a tavaszi vitaminsaláta, mivel nyers hozzávalókat tartalmaz erősíti az immunrendszert és persze nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. máj. 11. 18:50
Az alessandro tavaszi vitaminsalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.