Aki lakás, élet, baleseti vagy bármilyen más biztosítást kötne.... (beszélgetés)
De utánna néztem . Hát sajnos mikor ez történt akkor kellett volna ütni a vasat amig meleg.Mivel ez 2009 ben történt már nem tehetünk semmit. Sajnálom , hogy akkor nem futottunk össze, mert meg lehetett volna oldani .Ha nem másképp akkor a vagyonbiztósítás miatt is.
Ha segítségre lesz szükséged a jövőben keress azonnal és megpróbálok segíteni.
Vagy mégse...nyugodtam...Mégegyszer elolvastam a válaszod..
Akkor ez nem a lakásbiztosításban van...hanem külön vagyonbizti is kell?
Légy szíves írd már meg,hogy mi az ami a villámkárokat is beveszi a biztosításba...
Remélem érthető amit tudni szeretnék...
A villám is vihar kár??
Köszi..
Bocs...el kellett mennem..
AEGON...
Meg vagyok elégedve velük...
Korrekt,pontos ..stb..
a bajon már sajnos túl vagyunk
mindenképpen váltani szeretnék, nem vagyok velük megelégedve (mert ha nem is fizet /mert az ügyfél is lehet balfék/ legalább legyenek felkészültebbek)
az Aegont megkérdezem szerintem....
Ha nyitott ablakon jön be az a saját felelősséged,nem?
Mint pl egy házibuliba nem zárják be az ajtót,mert a hangos zene miatt úgysem hallják az új vendék csöngetését,és akkor lopnak el az előszobából egy táskát,na az is saját felelősséged.
akkor lehet, hogy ezt nézem meg, nálunk van szinte minden egyéb biztosításunk
köszi az infót
Az Aegon nemrég lépett piacra egy úgynevezett all risk biztosítással. Fizet kertibútorokra is, készpénzre is, még a vasalás közben elégett ruháimat is kifizeti.
Sőt tudomásom szerint az egyetlen, ami akkor is fizet, ha a betörő a nyitott ablakon át jött be, vagy pl. rosszul létet színlelve te engedted be, s miközben próbáltad ellátni, ő meglépett a féltett kincsekkel :)
ennek utánanézek mert rá vagyunk kényszerülve, hogy tartsunk itthon
amúgy széffel együtt vitték....
Generali-vagyonbiztosítás!
És nem ostoba kérdés,csak gondoltam példaként leírom.
igen
annyira ostoba kérdés?
Ezt hogy érted??
Hogy ne lopják el az otthoni széfből?
még egy kérdés :-)
van olyan biztosító ami biztosít készpénzt is?
szóval, én nem kötekedi akarok csak tele vagyok miértekkel, de szerintem mindenki így lenne a helyemben. Mindemellet tudom, hogy többet kellett volna az ellen tenni, hogy ez megtörténjen. Azóta lehetőséginkhez képest tettünk is. És ezzel kapcsolatban lenne a következő kérdésem.
Ha hitelfelvételkor kötöttük a biztosítást, meddig tartozunk hűséggel? Tehát, mikor válthatok?
Ha megváltozott néhány körülmény pl: riasztó beszerelése történt vagy másik (korszerűbb) ajtó került fel stb... akkor át kell valamit dolgoztatni a biztosításon?
Dehogy haragszom, az a jó, ha átbeszéljük. Úgy írtam, hogy balaseti halál, és nem baleseti halál. Tehát akár infarktus, vagy Isten tudja, bármi,- ami nem baleset.
Szia.
További ajánlott fórumok:
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- Társasházi lakáson, lehet egyszerre 2 biztosítás? Egy, amit én kötöttem, a másik amit a társasház kötött, és fizetem a közös költséggel?!
- Cserepes füge fát vettem, lakásban kell teleltetni?És ha igen, milyen hőmérsékletet kell neki biztositani?
- Törlesztési biztosítás lakáshitelhez és az árfolyamgát
- Leégett lakás... Biztosítás nékül. :(