Cserepes füge fát vettem, lakásban kell teleltetni?És ha igen, milyen hőmérsékletet kell neki biztositani? (tudásbázis)
Ezt találtam:
"Tápanyag utánpótlásra alkalmas az összetett NPK műtrágya 10:20:20, vagy 10:30:10 arányú keveréke, de bokronként 30 grammnál többet ne szórjunk ki."
Sok vizet kíván. Nálunk homokos a talaj, a párom is marhatrágyalével szokta locsolni.
Az első 2-3 évben is termett már, de azok nem voltak olyan ízletesek, mint az idén. Most kb. 5 éves. Szép nagy bokor. Télen a csúcshajtásokra kell vigyázni nagyon.
Szia azt meg tudod mondani hogy mikor terem először,úgy értem mennyi éves korában? Meg még azt is jó lenne tudni milyen trágya kell neki,jelenleg kapható és vásároltam is száritott marhatrágyát,gondoltam azt keverek a földjébe.
Felénk fekete föld van amúgy.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat,imádom a fügét,szeretném ha meg maradna a fácska,elég nagy a kert,elfér benne,örülnék ha pár év múlva szüretelhetnék,szóval még egyszer nagyon köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ha van egy 30 °C-os radiátorunk, és ebből kettőt veszünk, majd mindig többet és többet, növekedni fog a hőmérséklet?
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Kötelező biztosítás
- A futó muskátlit tényleg nem lehet teleltetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?