Leégett lakás... Biztosítás nékül. :( (beszélgetés)
Hú, nem irigyellek.
Inkább valami lakhatási segítséget kérjetek az önkormányzattól.
Aztán szép lassan majd csak összejön valami.
Nagyon fontos a biztosítás. Nem szabad sajnálni rá a pénzt. Nálunk már kétszer volt villámcsapás, ami rendezte az összes háztartási készüléket meg a tető egy részét is. Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs biztosításunk. Hogy pótoltam volna a TV-től kezdve egészen a mikróig mindent, plusz a tetőjavítás.
Talán e tekintetben nem az "országot" kell hibáztatni. Nem érezném fairnek, hogy sokan nyögik a biztosítást, más meg nem, és utána ugyanúgy kártalanítják.
Nem azt mondom, hogy nem kell segíteni egymáson (ha van lehetőség), de a csodára várni nem épp ésszerű.
Hétfőn kiégett/leégett a lakásunk...1 telken 2 lakás volt. Sajnos biztosítás csak a telken lévő nagyobb házra van(arra is csak alap így csak az a ház van biztosítva)
Önkormányzat segíthet? Bementünk és azt mondták,hogy max. 100ezer ft-ot kapunk,de ez is kb. 1 hónap,mert összekell ülni...megvitatni stb. Tegnap amikor rákérdeztünk az ügyintézős csajnál ő azt mondta,hogy szerinte 100ezer ft-ot nem fognak adni,mert ilyen összeget még csak 1x adtak egy nagyon rászoluló családnak. Ilyenkor mit lehet tenni? Szerencsére a párom barátjánál egy ideig tudunk lakni,de őt sem szeretnék zavarni.... :S
Lehet valamilyen szervezethez fordulni segítségért?
További ajánlott fórumok:
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Aki lakás, élet, baleseti vagy bármilyen más biztosítást kötne....
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- Társasházi lakáson, lehet egyszerre 2 biztosítás? Egy, amit én kötöttem, a másik amit a társasház kötött, és fizetem a közös költséggel?!
- Cserepes füge fát vettem, lakásban kell teleltetni?És ha igen, milyen hőmérsékletet kell neki biztositani?
- Törlesztési biztosítás lakáshitelhez és az árfolyamgát