Ajándék 60. születésnapra édesapámnak...segítsetek! (beszélgetés)
Köszi, ez is nagyon jó ötlet, kezd már körvonalazódni a dolog:-)!
Én is megvetettem párommal minden újságot, amit csak tudtam 15 éve, amikor a lányom született!
Fényképalbum összeszedve a gyemek korátol a mai napig.
Bionyos ujságok másolatát 60 éve mi történt............
Én láttam az egri Baumaxban-gondolom mindegyikben van- egy óra-képkeretet, vagyis középen volt egy kör, ha jól emlékszem, és minden szám helyén 1 fényképnek hely, vagy valami ilyesmi, az mondjuk házassági évfordulóra való inkább, de nagyon tetszett, hogy az egész család ráfér!
Hú, azt elhiszem!!! :)
Öcsém meg apu születésének a napjáról gyűjtött össze aznapi eseményeket 60 éves újságokból, és csináltatott belőle egy újságot, amibe benne van egy rövid híradásban, hogy megszületett ő is. Nagyon jópofa! :)
Fotóssal készített családi fénykép,ahol rajta vannak gyerekei,unokái(lehet műtermi is),mindez kb. festmény nagyságúban és bekeretezve.Fényképész tud alternatívákat a képet illetően.
Szülinapos újság nálunk is bevált, 60-as sebességkorlátozó tábla, szép karóra,.
Szerintem ez nagyon egyén függő, nem igazán lehet konkretizálni.
Mit szeret, mit bír, mi érdekli.
Az enyémnek pl. pecsétgyűrűt csináltattunk.
Bőr irattárca, pénztárca.
Szép sál a tavaszi kabáthoz:)
Ha olyan, akkor egy ezüstlánc, gravírozva a dátum.
Ha olvasó ember, akkor van olyan olvasójelző fémből, amibe gravírozható az évszám.
Ugyanez cigarettatárca - ha dohányzó.
Egy szép karóra.
Üveg sakkészlet.Ezek maradandó ajándékok.
Persze ismerni kell a szokásait:)
Örülök, hogy adtam egy jó ötletet.
Már meg is néztem, ez is tetszik, köszi!
Igen-igen, de én valami maradandó, kézzel foghatót szeretnék ajándékozni!
Ez nem is rossz ötlet, köszi!
Töltsetek egy napot együtt, menjetek el pl kedvenc helyére kirándulni, vagy egy olyan helyre, ahova szeretne eljutni.
A power pointos bemutató is nagyon jó, de a szülinapos újság is:
[link]
Szia!
Édesapámnak is nemrég volt, és én egy power point prezentációt csináltam Neki az élete főbb eseményivel. Rengeteget fénykép, alá odaillő zene, legfőbb pillanatok.
Nagyon meghatódott.
Hamarosan lesz apum 60.szülinapja, de tanácstalan vagyok, mit lehetne venni egy ilyen kerek évfordulóra?????
Ajándék 60. születésnapra édesapámnak...segítsetek!
További ajánlott fórumok: