50. születésnapra édesapának valami maradandó, emlékezetes ajándék!? (beszélgetés)
Hát igen, az ajándékozás sosem egyszerű. Esetleg egy klassz, jó minőségű új bicaj és ajándékba mellé egy vicces, alkalomhoz illő bicajrendszám, pl. APA-50 vagy hasonló(ilyent is láttam már).
Újság előfizetés (bár az ilyen kerek szülinapra csak kísérőként jó).Vagy gravírozott toll.
Tv-s relax fotel...(jó húzós ára van, de biztos örök élet meg egy nap).
Húúú, az ötleteknek csak a pénztárca szab határt.
:D:D:D Egyébként mindenképp érdemes figylembe venni a praktikusságát. Az én apukám csak az olyan ajándékokat érdekelte, aminek hasznát is vette. Pl. ha dohányzik az illető, akkor egy gravírozott öngyújtó...esetleg az unokája képével.
Tehát valami praktikus ám mégis személyes jellegű dolog. Sajnos kevés az info a szülinaposról ahhoz, hogy érdemben lehessen nyilatkozni. Kéne tudni, hogy mit szeret, mi a hobbija ...stb.
egy jó nagy fehér lapra ragassz fel fényképeket magadról,családodról,aztán kereteztesd be
fényképalbum KÖNYV amibe szintén képeket raksz az eddigi életetekről,sok vicces képpel,alá humoros,megható szövegek
valamilyen tárgyra rágravíroztatni az arcod
én ilyen irányba mennék a szüleimmel kapcsolatban,többet ér mint bármilyen személytelen mütyűr
ezt a fórumot sokan lefogják offolni, mert jön majd h "nem tudod mit vegyél asaját apukádnak" stb hozzászólásokra számíts...
mi az amit szeret, vagy mi az amit kilőnél h azt nem?
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Mikor tartod a születésnapod?
- Petőfi Sándorról (adatok, versek, emlékezetünkben élő események)
- 18 éves lesz a lányom. Mivel lephetném meg születésnapján ami maradandó is lehetne?
- Hogyan ünnepelnétek a 20. születésnapotokat, ha szeretnétek hogy igazán különleges és emlékezetes legyen?
- Milyen ötletekkel lehet emlékezetessé tenni egy 8 éves gyermek születésnapját?