18 éves lesz a lányom. Mivel lephetném meg születésnapján ami maradandó is lehetne? (tudásbázis)
Kap egy arany fulbevalot, egy csokor viragot (18 szal rozsa nem lesz mert az egy vagyon) es elmegyunk vacsizni a szep kartyamrol.
Tobbre nem futja mert most volt szalagavato, karacsony mindjart itt lesz, tavasszal meg mindket gyereknek ballagas, a kislany tavaly kapott laptopot az elromlott gepe helyett, hogy nezne ki ha a fiu meg nem kapna.
Én anno kaptam ékszert (is) azóta sem hordom, nem vagyok egy ékszeres; viszont kaptam egy komplett étkészletet (is) olyat amilyen nagyon tetszett nagyon örültem neki, a mai napig az az ünnepi teríték, még mosogatni is hajlandó vagyok miatta, mert a mosogatógépben tönkremenne.
De vehetsz neki autónyeremény betétkönyvet, hátha bejön :) 5-50ezres tételben lehet kapni, és névértéken bármikor visszaváltható. Én barátnőknek mostanában ezt adok.
nem nyúlnak az ünnepelthez ha úgy kérik gondolom :D
meg össze lehet csődíteni a barátnőit :D
Én is egy sorozatfotózást akartam írni, de megelőztek. :)
Típusfüggő, örülne-e az aranynak, én is kaptam, azóta sem hordom. Sosem örültem neki.
Közös programok, na az már igen emlékezetes lehet!!! Csavargás, kirándulás, ebéd, vacsora, különleges programok... tessék agyalni, mivel varázsolhatnád el!!!
Én ajánlanék figyelmedbe egy klassz bulit is. Szervezhetnéd legjobb barátnőivel, akár otthon akár egy klassz helyen, meglepetésből...
Sok sikert hozzá! :)
Igen, ha az ember a nagyon gazdagokhoz tartozik.
A kérdésre válaszolva, engem valamilyen ékszer fogna meg, meg egy album, ahol a születésemtől kezdve szépen össze vannak válogatva képek egészen mostanáig - azt nagyon imádnám. :)
Én is ékszert kaptam anno és a fényképek mellett csak ez a tárgy maradt meg emlékül, ami mindig velem/rajtam van. Jó érzés.
A gyerekeimnek is ékszert adtam erre az alkalomra és örömmel látom, hogy viselik.
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- 50. születésnapra édesapának valami maradandó, emlékezetes ajándék!?
- Hogy lehetnék fontos neki, ha a születésnapomon fel se köszönt?
- Mit lehetne barátomnak születésnapjára és névnapjára adni?