50. születésnapra férfinak milyen ajándékot? (beszélgetés)
pl., itt.
Jókat nevettem az ötleteken, nagyon jó dolgokat írtatok.
Az újságos dolog nekem is tetszik, bár már idő hiányában nem kivitelezhető. Amúgy érdekelne engem is, azt hogy lehet kivitelezni?
Sziasztok!
Kéne a segítségtek. Apunak péntken lesz a 60. születésnapja, és nem tudom mit ajándékozzak neki.
Valami jó ötlet?? Autószerelő,és vadászni is szeret.
Köszi
sok idő nincs csak két hét.
Én a barátnőmnek a 40. szüli napjára egy nagy kartonlapra fölragasztottam képeket a születésétől kezdve és bekereteztem de ő közelembe lekott és ismertem a szüleit is testvéreit igy könnyü volt. nagyon örült neki
Szia!
caravell ötletei nagyon jók, kb én is ezeket mondtam volna + még azt, hogy amikor apukámnak voltaz az 50., én egy könyvet írtam neki, a saját életéről.
Megírtam a szöveget, képeket kerestem hozzá és beköttettem. bár időigényes ajándék, de elsírta magát és hónapokig magával hordta, mindenkinek mutogatta...
Persze kérdés, hogy mennyire baráti a viszony, és mióta, mennyi idő van még az ünnepig...?!
Egy másik ismerősnek 1 Forintosokból csináltak "képet"
Sorbarakták, felragasztották valamire és bekereteztették.
Sok sikert!
A lányom szülinapi ajándékát szervezve láttam minden féle ajándékot: beírtam a googleba,h különleges ajándék. Pl. héliummal töltött lufikat is rendelhettek a partira 20 v. 30db., kiszállítják és azt is megmutatják,hogyan kell használni a megfelelő idétlen hanghatás eléréséhez :) Újságot szerkesztenek a születése napján kiadott napilapokból,ha adtok kiskori fényképet, azt beleteszik (antikolják) és az is hírként szerepel a címoldalon,h ő megszületett. Lehet serlegeket,kupákat Oscardíjat stb. gravíroztatni, különleges egyedi tortát csináltatni - a googlin keresztül találtam olyat, aki 1500 FT-ért csinál fotóról ehető ostyafotót, kereket vagy szögletest, amit tortára is tehettek stb.
Attól függ,h mennyit szántok rá, és mennyire tréfás vagy komoly ajándékot szeretnétek.
köszönöm irtatok egy pár jó ötletet.
Esetleg egy jó kis órát a nappaliba, ami figyelmezteti az idő mulására?
Hát, ha jó "haver", készítsetek papírkartonból tortát, persze kifestve és bele 50 kis feles szeszeket. Lehet az olcsóbbtól a minőségiig.
Csak ötlet volt...
A férjem barátjának lesz az ötvenedik szüli napja meglepetés partit szervez neki a családja segitsetek milyen ajándékot vigyünk?
Köszi a tippeket
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- A 30. születésnapra milyen ajándékot vegyek?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot kérnétek 30. születésnapra a férjetektől?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- Ti milyen ajándékot adtatok párotoknak születésnapjára?