A 30. születésnapra milyen ajándékot vegyek? (tudásbázis)
Ha nem vagytok kebelbarátnők, akkor bőven elég egy üveg bor, egy doboz elegáns csoki, vagy házisüti.
Ha nagyobb ajándékot vinnél, szerintem ő sem tudná, hogy hogyan fogadja.
Lehet kapni nagyon ötletes csavart mintás borosüveget (fehérborral) amelynek a közepébe benne van egy 30-as szám.
Amikor láttam nekem nagyon tetszett.Stílszerű ajándék szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Igazán nem szeretnék sokat költeni, mert nem egy barátnőmről csak ismerősömröl van szó (pont ezért vagyok bajba) Régen elmentünk 1x-2x bulizni, de nem vagyunk barátok. Meg is lepett, hogy meghívott a szülinapjára. Szóval 2.000-3.000 ft-ra gondoltam
Barátnőm már második éve őrizgeti a tőlem kapott szárazvirág kompozíciót, és a lakása dísze is lett.
Minden árszinten lehet venni gyertyát, max ha megúnja elégeti és akkor is örörmet okoz. :-))
huuuuú én tutira különleges tortával lepném meg az illetőt!
én most páromnak 35-re saját magam készitem el, a kocsink emblémáját! BMW
és egy modern ezüst karláncal lepném meg!
meg én 30száll rózsát kaptam 30 szülinapomra :) meg is tartottam,hajlakkal lefujtam megszáritottam gyönyörü még mindig ;)
meg mondjuk mennyi pénzt szánsz rá?? ;)
40. szülinapra láttam egy nagyon vicceset, bár ehhez azért ismerni kell egy kicsit, nehogy megsértődjön. Egy 40 wattos villanykörtét kapott az ünnepelt, mert a " 40 az égő". Szerintem haláli.
A főnököm 30. szülinapján ezzel leptem meg én is, annyi nehézség van benne, hogy mostanság már nem lehet 30 wattos égőt kapni, de szerencsére otthon a pincében még volt.:)
További ajánlott fórumok:
- 50. születésnapra férfinak milyen ajándékot?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot kérnétek 30. születésnapra a férjetektől?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- Segítsetek! Milyen ajándékot vegyek egy 5 éves kisfiúnak születésnapjára?