2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek? (beszélgetős fórum)
jah... azóta már 6 éves :D
Akkor legó ;-)
Nézz szét a fajátékboltban :). csomó kreatív, szerelős, kalapálós, egyberakós, okosító játék van. Nem műanyag vacak, ha kinövi , tök jól megörökölheti a tesó vagy ismerős gyerek :).
Plusz a duplóra szavazok még, abból olyat amilyen az érdeklődési köre (vonat, autó, állatos, házas :), stb)
Az én kisfiam 2 éves volt áprilisban, de imádja a kismotorját. Most már nagyob kellene neki, azt nézte ki magának a játékboltban :)
De szereti a barkácskészletét is, gyurmázni is szeret, de az autóit is szereti tologatni :)
Csúszdája is van, azt annyira nem használja mostanában :)
Az én keresztfiam aug. 30-án volt két éves. Ugyanezt a témát indítottam fórumként. Egy-két ötlet csepegett be... műanyag kismotor, ugrálóvár, építőjáték.. végül LEGO Duplo-t vettem neki. És imádja!!!! (ahogy az én lányom is - most 18hós)
A LEGO kreatív és fejlesztő. Valamint később vehetsz hozzá te is kiegészítéseket!!!! :)
Igen én is a lábbal hajtható pöszögőre (kismotor) szavazok. Nekem3 és fél éves a fiam és le sem lehet róla robbantani. Pedig már kinőtte és úgy néz ki rajta mint majom a köszörűkövön. Én télire is bevittem a lakásba. Jól lecsutakoltam. Nagyon élvezte, hogy bent is gyakorolhat mikor kicsi volt.
De imádja a mesekönyveket is.
Szia
az én 2 éves kisfiam kedvencei a mágnesceruzás rajztábla, gyurmakészlet különböző kinyomókkal (playdoh), kismotor, duplo, mondókáskönyv, puzzle (természetesen neki való nagydarabos, vagy 3d-s műanyagok is nagyon aranyosak vannak)zsírkréta, filctoll, matricás foglalkoztatókönyv, DE az 1000. új kisautónak is nagyon tud örülni ;-)
nálinka kereatív tábla ment nagyon.Amire rajzolhat meg nyomdázhat.
Most is szereti használni.
LEgó? Az én kislányom most hónap végén lesz 2 éves, és imád legózni. Van neki ilyen kicsiknek való Duplo lego, nagyon jópofa dolgok vannak benne:)
Mi egyébként ilyen kis gyerekszintetizátort akarunk neki venni, ami ad mindenféle hangot, mert nagyon szeret zenélni.
Sziasztok, az unokaöcsém nemsokára 2 éves nagyfiú lesz. Az ajándékot illetően meg vagyok lőve, valami értelmes dolgot szeretnék neki venni.
Kisautókkal Dunát lehet rekeszteni, nem szeretnék még egyet venni neki...Nagyon mozgékony, energikus, érdeklődő kisfiú, ami a kezébe kerül, mindent igyekszik szétkapni... ;)
Az ismeretségi körömben nincs ilyen korú gyerek, nem kaptam ajándékötletet, ezért a Ti véleményetek érdekel, Ti mit vettetek, vennétek? Előre is köszönök minden érdemi hozzászólást és ötletet! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 50. születésnapra férfinak milyen ajándékot?
- 5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- Segítsetek! Milyen ajándékot vegyek egy 5 éves kisfiúnak születésnapjára?
- Milyen ajándékot lehet adni egy 7 éves kisfiúnak születésnapjára?