5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok? (tudásbázis)
valamilyen divatos harcost. A fiam ebben az életkorban nagyon örült nekik, de gondolom azóta nincs már Batman, Power Ringer, Supermen, spiderman, - Ő 1991-ben született, - ezek a 90-es évek " hósei " voltak, de ovis korától kisiskolás koráig bevált jó ajándékok voltak.
Biztosan van 2017-es megfelelőjük, hadd játsszon velük a kisgyerek.
Szia! Nekem 2 kisfiam van, az egyik lego,lego lego ( ahogy az egyik hozzászóló írta :-) )ezzel egy mániásnál nem nyúlsz mellé, mert ha van az adottból már ugyan olyan, ő úgy fog örülni neki, mintha most látná életében először. A másik fiam autó, autó autó. A 15.-is olyan mintha egysem lenne... Viszont én ajándékba vittem egyszer unokatesónak egy play doh gyurmázót (fiúnak) sütő volt ami csilingelt ( de olyan jót játszott vele nálunk)aminek a szülei nem örültek, sőt apuci ott a helyszínen korholt le. DE a gyerekek a party végéig játszottak vele, majd az egyik anyuka akinek 7 éves lett a kisfia felhívott, hogy hol vettem, mert azt szeretné szülinapra a gyerek... Na most legyünk okosak.
Az sem mindegy hogy mit várnak el a szülők, mert mi kerültünk már olyan helyzetbe, hogy kijelentették hogy pénzt kérnek (tesómék) mert a 8 éves downos és a 4 éves gyereknek tabletet akarnak venni. ami 20000 és kettőnknek össze kellene dobni az árát. Hát nem volt annyink, meg elveink ellen vall, hogy ilyet vegyünk nekik.
Szia! Mennyire ismered a fiút? Mert nem egyformák. :) Van aki még mindig leragadt az autózásnál, na, neki tökéletes bármilyen járgány. Van akit a dinók, bogarak, hajók vagy épp más érdekel. Van aki rajzolni szeret. Annak egy kreatív készlet mindig szuper. Van aki kicsit okostojás, neki könyv vagy tudományos-kísérletezős játék is megfelelő. De a lego is mindig nyerő, de csak akkor ha a kisgyerek szeret építeni és nem csak a polcra kerül. Ja és a bűvészdoboznak is szoktak már ebben a korban örülni.
Az én fiamnak a legeslegajándék az 5. szülinapjára a bogárvizsgáló volt.
Szia!
Kérdezz rá a családjára mit szeret a kisfiú, mert 5 éves gyereknél is nagyon mellé lehet nyúlni az ajándéknak.
Lehet már van neki, vagy kimondottan utálja azt, amit a többség imád.
Én biztos a szüleitől, nagyszüleitől érdeklődnék.
A másik, az összeg sem elhanyagolható.
További ajánlott fórumok:
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 1 éves kisfiúnak milyen ajándékot vegyünk?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- Milyen ajándékot lehet adni egy 7 éves kisfiúnak születésnapjára?