1 éves kisfiúnak milyen ajándékot vegyünk? (tudásbázis)
Pl. ez:
A jól ismert kedves könyv Keresztes Dóra borzadály rajzaival (Reich Károly helyett).
De nem szeretem a Micimackó Disney-változatát (hogy a mackóknál maradjunk) és Bartos Erika sivár rajzait sem.
Mindez persze a szülő döntése: amit ő szépnek és jónak tart, azt fogja annak tartani a gyereke is.
Nem igazán értem, mi félelmetes egy képes könyvben, ahol a kutyus képe alá van írva, hogy kutya, vagy a traktor alá, hogy traktor.
Még mindig egy egy éves gyermekről van szó, a meséskonyvet én nem adom a kezébe mert csak eltépi,illetve csak a saját gyerekembol tudok kiindulni, de egy négy sorosnal hosszabb valamit nem tudok neki olvasni mert nem köti le,megy tovább szaladgálni,játszani.Eletkoranak megfelelő könyvet javasoltam, nem a Grimm meséket kell a kicsinek felolvasni
Azért a mai könyvekkel csak csínján!
Annyi ócska szemetet adnak ki mostanában, silány grafika, ijesztő vagy giccses képek - az ilyen szellemi selejt a gyerek fejlődésére rossz hatással van.
Minden könyvet még ott a boltban tüzetesen át kell nézni, megfelelők-e a képek. A szöveg nem annyira lényeges, az lehet akármilyen bárgyú, max. nem azt olvassuk, hanem kitalálunk valamit.
Szerintem is a kemény lapos képes könyv szuper választás.
Az én kisfiam is imádja nézegetni,van farmos, állatos,stb, mikor melyikhez van kedve.
Ez a Duplo elég érdekes, mi a manót csinál egy egy éves vele,igaz nem romlik meg,ha későbbre vették.
Nagyon jó ötlet a játszósátor és még jobb, ha veszel hozzá [link] egy játszóalagutat!
Összecsukható, nem foglal helyet, de imádják, ha átbújhatnak rajta!!
Köszi mindenkinek! 😊😊
Fel van adva a lecke! 😂
Nem, a labdák nem szaporodnak, hanem folyamatosan tűnnek el.
De vigasztalóul, van olyan, hogy egy játékhoz adnak labdákat, itt pl. 100-at. Hogy minek, azt nem tudom, mindenesetre ennyiből még a gyerek nyugdíjas korára is marad néhány.
Szia! Fürdőjáték. :) Azzal nem nyúlhatsz mellé.
A lényeg, hogy csomagold be, hogy legyen mit széttépni. :)
könyvek:
mivel hamarosan elkezd rohamosan fejlődni a szókincse, olyan könyv is jó ajándék, amiben az alapszókincs benne van képekkel. Több ilyesmi van a piacon, érdemes Libriben, Pagonyban, más könyves netes helyen körülnézni
kismotor vagy nyuszis motor
bébitaxi
[link] (anyagi lehetőségeid szerint mazsolázz
:)
amiket én vennék pl:
[link] /goki_fogantyus_formaberako_haziallatos
[link] /jarmuvek_hangot_ado_formaberako_puzzle_melissa_10725
[link] /topanifarm
[link] /fa_montessori_torony_jatek
[link] /fius_toronyepito_kockajatek
[link] /kocka_jatek
homokozójáték, ha már járnak játszótérre
szobai csúszda, ha nem túl kicsi a lakás
Ez jó!! Csillag nevet mondta a lányom anno.
volt neki is ilyen műanyag labda. bő 1 éves volt mikor kapta.
őszintén? tk mindegy, csak csillogós zörgős papírban legyen.
amúgy kisautóból és könyvből sohasem elég ;)
bicikliszeruseg, hinta;
ha gyakrabban utaznanak, akkor gyerekborond, hatizsak; ilyenek gyakran latok pl. a reptereken;
Duplo van és olyan gömbje is amibe bele teszi a különböző figurákat. Kérdeztem anyját, azt mondta mindene megvan. Ami nagyon fogy az a pelus és a bébikaja.. De hát ezt amúgy is szoktunk neki venni ha megyünk hozzájuk. Szülinapra már mégse...
Azon gondolkoztunk hogy pénzt adunk, vagy ajandekutalvanyt. Szerintetek?
Magambol kiindulva, engem a rokonok megkerdeztek, milyen ajandeknak "orulne" Persze, 1 evesen nem igazan tudja, hgy mi is az a szulinap, szval a dontes a mi kezunkben.
Meg egy sokadik plusz jatek, ill.olyan,ami nem a korosztalyanak megfelelo, szval lehet parktikus lenne es haszno neki vmi ruhazat. De ezt anyukaval egyeztetnem, mit szeretnek, mekkora, stb.
További ajánlott fórumok:
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?
- 5 éves kisfiúnak melyik tűzoltós ajándékot érdemes megvenni?