5 éves kisfiúnak melyik tűzoltós ajándékot érdemes megvenni? (tudásbázis)
koszi az infokat.
Akinek van meg, szivesen veszem...
Érdemes minden ilyen játékot az amazonon megnézni. illetve bármit, mert ott értékelik is mennyire jó.
Mi egy rokon gyereknek vettünk Sam a tűzoltós játékot nagyon drágán. Szereti, azóta is mindenhova magával hurcolja, de a multkor meg a Pepcoban találtam neki egy szirénázós tűzoltót, amibe vizet is lehet tölteni. Nagyon olcsó volt, ennek is nagyon örült.
Nekünk van egy tűzoltó állomás, nem playmobil, egy tűzoltóautó, az is szirénázik, és egy kisebb kocsi van hozzá, felnyitható garázzsal, meg olyan "beszélőkével", most nem ugrik be a neve. Az is jó.
Ezer félét lehet kapni, szerintem a Sam-es játékok irracionálisan drágák, és még majdnemhogy gagyik is. De ez csak az én véleményem.
Szia,az ilyen mesehosos játékok sokkal rosszabb minőségűek,a nagyobb gyerekemnel jegvarazs őrület volt sokáig,annyi pénzt kiadtunk silány minőségű vacakra, hogy nem igaz,csak azért mert jegvarazsos...
A playmobil vagy a Lego tűzoltó állomása is nagyon szuper,árban kB ugyanannyi mint a Sam,csak százszor jobb minőségű.
További ajánlott fórumok:
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok?
- 1 éves kisfiúnak milyen ajándékot vegyünk?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot lehet venni egy éves kisfiúnak karácsonyra, szülinapra?
- Milyen ajándékot vennétek egy kisfiúnak a 3 éves születésnapjára?