Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet? (tudásbázis)
Szia!
Ami szerintem egyedi és személyes ajándék:
LOVE ZSETON. Egy csomag zseton, amin kedvességek, "szolgáltatások" vannak. Romantikus, és van közte szexi zseton is. Pl. "reggelit az ágyba.." "masszírozz meg" zseton. Ajándékba adod a zsákot, a párod meg időről időre választ egyet, és beváltja nálad pl. a masszirozz meg zsetont, ezzel kér Tőled egy erotikus masszázst...:)
Ez szupi ajándék, és nem mindennapos.
Ez tényleg jó lenne!
Utána nézek!
Köszönöm
valahol van olyan szolgáltatás, hogy a születése napján megjelent napilapot kinyomtatják, és beleírják a hírek közé az ő születésének hírét is.
Szerintem tök jó dolog.
Nézz utána a neten, hol lehet megrendelni.
Amire nagyon vágyik azt megvesszük sőt a második dolgot is megkapja amire nagyon vágyik.Csak valami meglepetést akarok amire nem számít.
Nő alakú tortára gondoltam és saját készítésű ajándékokat is készítek neki.
Ez tök jó! :-)
Köszi!
szia Gabi!
Én a barátom 30-adik szülinapjára egy pólót csináltattam, amin azt hiszem 5 nyelven volt rajta: "Elmúltam 30, volna szíves átsegíteni az úttesten!" - nagyon-nagy siker volt, s egész olcsón megoldható, ha Te magad írod rá, vagy rá is lehet nyomtattatni...
Köszönöm ezt is fontolóra veszem.
Sajnos kevés lehetőségem van mert külföldön élek és nem beszélem a nyelvet de azért van a közelben magyar rész.Mindenesetre nem a fővárosban fogom csináltatni.:-)
Naptárat csináltattam kettőnkről-magamról (közös kép kevés van). De adtam már olyan bögrét a Barátpmnak, amin a manóival van.
De ha vicceset szeretnél, akkor egy poénosan beállított fotódat tetetheted rá a bögrére, s hozzá valami frappáns szöveg.
Igen persze :-)
Ezt tervezem is,valami vicces ajándékra gondoltam még neki.
További ajánlott fórumok:
- 50. születésnapra férfinak milyen ajándékot?
- A 30. születésnapra milyen ajándékot vegyek?
- Mit vegyek páromnak 25. születésnapjára? 5,5 éve vagyunk együtt
- Van valakinek ötlete, mit vegyek a páromnak 39. születésnapjára?
- Szerintetek mit vegyek páromnak 30. születésnapjára?
- Segítsetek! Milyen ajándékot vegyek egy 5 éves kisfiúnak születésnapjára?