Van valakinek ötlete, mit vegyek a páromnak 39. születésnapjára? (tudásbázis)
Éppen nyaralni voltunk a szülinapján és ha selyempántlika nem is volt, de azért egy kis masszázs és szexi fehérnemű megtette a hatást. :-)
Itthon pedig kapott egy inget és egy kis édességet, mivel nagyon édesszájú...
Szöszi!
Gondolom a párod szülinapja már megesett.
Végül is mivel lepted meg?
Látod-látod?
Maradjon csak a selyempántlika, az se széles, csak épen 5 cm, ami ugyan - jelzésértékűen - ott van, de sokat nem takar.
:)
De bármi más, kreatív dolog lehet, de az öntapadós dolgokat mellőzzük ilyen esetekben.
Ha csak nem direkt az a cél, hogy a másiknak elmenjen a kedve az ajándék kibontása közben.
:))
Bár arra is tudok egy jó megoldást.
Finom, enyhén fűszeres olaj és lassú simogató mozdulatok esetében szerintem simán lepattannának a ragtapik.
Persze technika kell hozzá és lehet, hogy kitartás is, de hát ne kapkodjuk el a dolgokat!
Minden egyes sikeres tapaszlevétel után rögtönzött örömtüzeket gyújtanék, hogy a párom a levett tapaszokat gyorsan visszahelyezze magára.
:DDDD
Én bizony rá szánnám akár az egész hétvégémet is!
:)))
Én mást írok.
Pl. Öv, ajándékutalvány, bőrpénztárca, húú, mégse jut eszembe több.
+torta
Egy sztorit hallottam ez ügyben. Egy lelkes feleség "ezt" adta a férjének.
Csak ő nem selyemsállal oldotta meg, hanem öntapadós masnikkal. Ide egyet, oda egyet:-)
Annyira tuti masnik voltak, hogy órákon keresztül szenvedtek azzal, hogy hogyan szedjék le őket. Szóval katasztrófába fulladt a buli.
Én foglaltatnék asztalt egy középkori étterembe..
Szerintem nagyon hangulatos és jó ajándék akár mindkettőtöknek..:)
Próbáld ki:
egy kb 5 cm széles selyemsál, lazán átdobva a bal vállad felett, ami a jobb combod közepe alá ér, a köldököd magasságában csinosan megkötve. Mást ne viselj!
Tuti nyerő leszel, pláne, ha ezt az ajándékot nem valamelyik szórakozóhelyen kínálod fel párodnak, hanem otthon, nyugiban.
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék!
- Mit vegyek a mamámnak a 63. születésnapjára? Ötletek?
- Mit vegyek páromnak 25. születésnapjára? 5,5 éve vagyunk együtt
- Szerintetek mit vegyek páromnak 30. születésnapjára?
- Videót készítek a páromnak születésnapjára a kislányom nevében. Milyen zenét ajánlanátok aláfestésnek?