Mit vegyek a mamámnak a 63. születésnapjára? Ötletek? (beszélgetés)
Szia!
most a széchenyi könyvtáras szünetel. van egy másik elküldöm priviben!
Szia! A Széchenyi levéltárban (fenn a Várban) ki lehet kérni a születése napján kiadott újságok fénymásolatát.
Születésnapi csomagnak hívják, amikor én csináltattam kb. 3 éve, akkor 2000,- forint körül volt és ez 12 lapos A3-as méretű fénymásolatot tartalmazott. Ha minden igaz fenn van a honlapjukon, hogyan kell rendelni és hogy hogy lehet átvenni. Én ezt kötöttem be sk. könyvnek, kemény borítóval amit teával antikoltam, meg nemzetiszínű zsinórral összefűzve és még sikerült szereznem egy darab igazi békebeli pecsétviaszt is amibe belenyomtam a 100-as hátulját amin a címer van, az fogja össze a zsinór végét. Az egész olyan lett, mint egy régi kódex. Szerintem tuti ajándék, azóta majd az összes ismerősöm csináltatott ilyet.
Én elküldeném üdülni,hisz fényképeket biztos néze-
get eleget.
Ha élne a mamám,és az Anyukám,akkor mindenképpen csak saját készítésü ajándékkal lepném meg..
és tortát is magam sütnék..:)
vannak jó hobbyboltok,ahol lehet kapni kisebb albumhoz való/karton leporrelókat/szép papírral befedni a lapokat és beleteheted a fotókat..
ezek kb.6-12 oldalasak..
/tettem fel képet a kreás-albumomba/:)
:) Régi képek albuma... nem rossz :)
ezer köszi
Köszönöm a válaszokat.... Az utóbbi években, kapott olyat, hogy csináltam egy naptárt és régi képeket tettem bele... de a fényképalbum nem rossz ötlet... és az sem, hogy csináljunk valami programot...
Arra gondoltam, hogy sütök neki valami tortát.... meg valami ajándék...szerintem nem rossz ötlet....
Köszi az ötleteket!
Üdv,
Nem tudom, hogy mit vegyek a mamámnak.... most lesz 63 éves, és valami szép, emlékezetes ajándékkal szeretném meglepni... csak nem tudom, hogy mivel.
Kérlek segítsetek!!!
Szívesen várok minden ötletet.