Mit vegyek/készítsek Édesanyámnak 60. születésnapjára? (beszélgetés)
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen..de tényleg :)
És képzeljétek el...megtaláltam a mefelelő ajándékot :)))
Márai Sándor: a Teljes Napló 1949 :)))))))
Egy vastag fénykép-füzet, tudod, ahol a lapokba bele van eleve nyomtatva a kép. Kedves motívumokkal, és rengeteg képpel a legkorábbi képeiből a mostaniakig, fokozatosan. Plusz közben időrendben megfelelően a gyermekei, unokái képei.
Nagyon szép ajándék, tárgynak nem tud úgy örülni egy idős élet, mint ennek, az emlékeknek.
Szia!
Anyukámnak nem rég volt az 50-dik születénapja, s mi is valami maradadót szerettünk volna, ami nem feltétlenül pénzben kifejezhető.
Végül családi fotókat gyűjtöttünk össze 50 db-to az 50 évből, szrencsére egészen kiskori képek is voltka, ebből csináltunk fotómontázst, ezt bekereteztük, illetve ugyanezekből a képekből videóvetítést, a korszaknak megfelelő dalokkal, ezt CD-re írva kapta meg.... eszméletlenül örült neki.... megígérte, hogy megéri a százat, ha akkor is kap ilyet! :)
Lehet kissé ördöngősnek hangzik, de könnyen megcsinálható... ha érdekel szívesen segítek a részletekkel.
Az én anyumnak 50. születésnapja lesz!
Meglepi vacsit csinálunk neki, ott lesz az egész család! Sokat törtük a fejünkket, mert igazából mindene megvan, így jándéknak welness csomagot akarunk neki adni (csoki fürdő, masszírozás, stb).
Köszi szépen a segítséget :)
babus...törölközöt kapott karácsonyra is... az üvegfúvó micsoda? nem hallottam még róla :)
Sissy..karácsonyra gondoltam olyan fotókönyvet...most vmi teljesen egyedit és "fennégeset" szeretnék :) De az ötlet egyébként nem rossz..lehet a Rossmann-nál is ilyet készíttetni.
Szerintem nagyon szép ajándék lehet egy fotókönyv, amit te magad is megtudsz szerkeszteni, a mediamarkt honlapján van erre program.
Képek lehetnek benne időrendben, s ez biztos egy örök emlék marad neki. S esetleg az utolsó oldalon kihagytok egy részt, oda meg majd a végén beragasztotok egy aznapi képet, ami a szülinapján készült.
Lehet szövegeket is írni bele.
Nagyon ötletes!
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Sopronba utazunk hamarosan, ott ünnepeljük édesanyám születésnapját. Rendelnék tortát, tippet kaphatnék kiváló cukrászdára?