Különleges ajándékot kérek születésnapomra, de Apumnak félek elmondani (beszélgetés)
Elmondtam:) mondom neki h jol hallom hogy azt kerdezed h mit kerek szulinapomra?:)) persze viccesen... Aztan kiboktem.
Mondta,h lehet megveszi..de lehet ad penzt..
Kerdezte h jotekonykodasi kedvembe vagyok?! Mondtam h igen:)
Na ez a legrosszabb ötlet. Az ajándékozónak az okoz örömet, hogy látja örülni a másikat. Egy utalványnak nem lehet örülni.
Másrészről az se teljesen százas, hogy kutyatápot akarsz. Te nem a kézbevett kutyatáptól lennél boldog, hanem attól, hogy elviszed a menhelyre és odaadod a gazdátlan kutyusoknak. Ezt viszont az ajándékozók nem látják!
Mindenki vegyen neked ajándékot, a kutyáknak pedig vegyél Te magad!
Szerintem elégedj meg azzal, ha sok mindenkitől kutyatápot kapsz, Apukád pedig vegyen valamit, aminek Te örülsz.
1 : önálló felnőtt nő vagy!
2 : aki a kutyákat szereti,rossz ember nem lehet! :-)
Megszokta igen,de ez eddig most elmaradt.:)
Anyumnak amikor mondtam,azt hitte viccelek,de mondtam,h komolyan gondolom.
Gondolom apum se verné földhöz magát,hiszen nem hülyeséget kérek.
Meg szokta kerdezni, hgy milyen ajandeknak orulnel a szulinapodra kislanyom?
Nahh, mert akkor siman elmondhatod :)
Elvegre a szulinapi ajandek lenyege az, hgy az unnepeltnek oromet szerezzunk!
Mindig is orrolt ram,h en mennyire kutya ,,buzi,, vagyok. Hogy minek harom kutya stb.
Aztan talaltak ok is egy picit az erdobe,annak ellenere h nem akartak megtartani megis megtartottak,aztan vettek meg hozza egy labrador kolykot.
Talan igy h neki is lett ketto,nem tartana bolondnak.
pénz-táp
Fertich
Talán az,hogy félek nem megfelelő megfogalmazás.
Most vasárnap lesz a 26. Szülinapom és azt gondoltam ki,h nem kérek semmit magamnak. Másoknak viszont igen.
Imádom az állatokat,legfőképpen a kutyákat.
Szeretném őket támogatni,ezért anyumtól ,páromtól és barátoktól akik tudom,h jönnek a bulimba ( és üres kézzel nem jönnének) kutyatápot és konzervet ,,kértem,,.
Azaz ha nagyon akarnak hozni valamit ,akkor ezt kérem.
Megvan ,,mindenem,, persze tudnék mit kitalálni,de nekem ez lenne a legnagyobb szülinapi ajándék,h x kg táppal illetve konzervvel kimehetek a menhelyre.
De apumnak nem tudom,h mondjam...ezen agyalok már napok óta...félek,h hülyeségnek tartaná,bár ő nagyon jó ember és vannak is kutyái.
Barátom azt mondta nemes gesztus.
Hogy vázolhatnám ezt fel mégis??
További ajánlott fórumok:
- 50. születésnapra férfinak milyen ajándékot?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- A 30. születésnapra milyen ajándékot vegyek?
- 2 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot vennétek?
- Milyen ajándékot kérnétek 30. születésnapra a férjetektől?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?