Afrikai harcsa brassói módra recept


Afrikai harcsa brassói módra
60dkg harcsa(lehetőleg filézve nyúzva)
4-5 ek paprikás olaj
4gerezd fokhagyma
1csapott kk só
80 dkg hasáb burgonya
1/2 kk ételízesítő
bő olaj a krumplinak
Az Afrikai harcsa brassói módra elkészítési módja:
A krumplinak felforrósítjuk az olajat, megsütjük. A halat fél kisujjnyi csíkokra vágyjuk Felforrósítjuk a paprikás olajat, rádobjuk a halat, rázogatva nagy lángon 3 percig sütjük, hozzá adjuk a préselt fokhagymát, majd megsózzuk. Hasábburgonyával tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: anikko, 2010. aug. 17. 22:50
Az afrikai harcsa brassói módra elkészítési módja és hozzávalói.