Afrikai harcsafilé tepsiben sütve recept
Az Afrikai harcsafilé tepsiben sütve hozzávalói:- 4 db nyúzott (fél) harcsafilé
- 4-8 szelet angolszalonna
- 2 doboz natúr joghurt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 doboz tejföl
- zöldfűszerek
- só, bors ízlés szerint
Az Afrikai harcsafilé tepsiben sütve elkészítési módja:
A halat megmossuk, befűszerezzük, és egy nem túl nagy tepsibe fektetjük. Aki szereti, tehet alá 1-1 szelet angolszalonnát. Ezután leöntjük a befűszerezett joghurttal, tejföllel és beborítjuk 1-1 szelet angolszalonnával. Előmelegített sütőben sütjük 180°C-on kb. 30 percig. Ha kevés lenne a leve, kis tejet vagy vizet öntünk alá. A sütés végén a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és addig pirítjuk, amíg szép sárga nem lesz. Párolt rizzsel tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. júl. 15. 08:51
Az afrikai harcsafilé tepsiben sütve elkészítési módja és hozzávalói.