Dorozsmai molnárponty recept
A Dorozsmai molnárponty hozzávalói:8 szelet ponty
3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
40 dkg gomba
20 dkg csuszatészta
só
1 kiskanál pirospaprika
A Dorozsmai molnárponty elkészítési módja:
Egy evőkanál olajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával ,sózzuk,hozzáadjuk a szeletelt gombát.Megpároljuk.A halat sózzuk,két evőkanál olajon ropogósra sütjük.Kifőzzük a csuszatésztát,összekeverjük a gombapörkölttel.Tálba rakjuk a tetejére tesszük a halszeleteket és így tálaljuk!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. jún. 28. 23:13
A dorozsmai molnárponty elkészítési módja és hozzávalói.