Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Acsai borzas szelet recept

Acsai borzas szelet recept

Az Acsai borzas szelet hozzávalói:
4 szelet sertéskaraj
1 tojás
40 dkg burgonya
10 dkg liszt

bors
1 gerezd fokhagyma


Az Acsai borzas szelet elkészítési módja:
A meghámozott burgonyát lereszeljük, a keletkezett nedvességet kifacsarjuk. Összekeverjük a tojással és annyi liszttel, hogy galuskaszerű tésztát kapjunk. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húst vékonyra kiveregetjük, besózzuk, és belemártjuk a bundába. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Friss vegyes salátával és rizibizivel kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az acsai borzas szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook