Acsai borzas szelet recept
Az Acsai borzas szelet hozzávalói:4 szelet sertéskaraj
1 tojás
40 dkg burgonya
10 dkg liszt
só
bors
1 gerezd fokhagyma
Az Acsai borzas szelet elkészítési módja:
A meghámozott burgonyát lereszeljük, a keletkezett nedvességet kifacsarjuk. Összekeverjük a tojással és annyi liszttel, hogy galuskaszerű tésztát kapjunk. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húst vékonyra kiveregetjük, besózzuk, és belemártjuk a bundába. Bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük. Friss vegyes salátával és rizibizivel kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. jan. 31. 15:15
Az acsai borzas szelet elkészítési módja és hozzávalói.