Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldbabos sertéshús recept

Zöldbabos sertéshús recept

A Zöldbabos sertéshús hozzávalói:
1/2 kg sertéskaraj vagy comb
1 nagy doboz tejföl (375 g)
fokhagyma
25 dkg zöldbab
15 dkg sajt
4 szál újhagyma

bors
oregánó
bazsalikom
fűszerpaprika
15 dkg burgonya


A Zöldbabos sertéshús elkészítési módja:
A húst vékony szeletekre vágjuk és fűszerekkel pácoljuk. A zöldbabot megpároljuk. A húst kevés vajon elősütjük, majd egy sütőedény aljára helyezzük. Ráhalmozzuk a párolt zöldbabot, a felkarikázott újhagymát, majd fűszereket és a reszelt fokhagymát kikeverjük a tejföllel és azt is a húsra öntjük. Tetejére mehet a reszelt sajt, majd fólia alatt 20 percig pároljuk, 5-8 percig fólia nélkül pirítjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldbabos sertéshús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook