A súlyosabb nem igazán vagy korlátozottan mozgóképes mozgássérültek mivel töltik a napokat? (beszélgetős fórum)
szia!
Édesanyámmal élek. de barátaim, akiket annak hittem lemorzsolódtak , mikor lebetegedtem. igen a lelki magány ismerős. Nem viszem túlzásba a gépezést. ugyanis alig értek hozzá. csak heti 1-2 alkalommal, fél- 1 órát. Inkább bügygürészem a macskoszkákat. viszont napi szinten rejtvényezek.
Szép napot,
Igen szerencsére abból nincs anyagi bajom, hogy nem dolgozok, természetesen azért mert családba vagyok.
Hol írsz blogot?
Te egyedül élsz? Azért remélem nem magányba . (nálam más a valós magány mikor az emberre alig nyitják az ajtót, és más az ami nekem is van, a lelki magány mikor pl a család nem érti a lelki világát a velük élő mozgássérültnek.
Én nem vagyok mozgáskorlátozott, de az oltás után kb 3 hétig nem vgy alig birtam lábra állni, nagyon fájt a térdem, - gondolom hasonló állapot.
A lakásban bottal jártam, időtlen időbe telt, még eljutottam a konyhába vagy WC-RE. A lakásból max 10 percre szaladtam el, biciklivel. Home office munkámat ülve tudtam végezni
Nem egyedül élek, de szerencére fizikailag nem szorultam családom segitségére. - de cuccok beszerzésébenigen.
AZ un szabadidőben elinte feküdtem tvztem rejtvényt fejtettem vagy olvastam, de ezt is meg lehet unni.
6 csg algopyrin és curidol után valamelyest enyhült a fájdalmam, vidékre még nem tudok utazni, de a városban 1-2 órát elvagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- A súlyos(abb) mozgássérültek nagy része valóban 4 fal között él és alig mozdul ki?
- Mozgásában enyhén korlátozott
- Súlyos mozgássérült és COPD-s vagyok. hogyan lehet mozgás nélkül fogyni?
- A mozgássérültek is vezethetnek?
- Olyan szolgáltatót keresek aki Ongáról Miskolcra szállítaná iskolába naponta mozgássérült unokámat, tud valaki segíteni?