Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A nyilvános helyeken inkább a mozgássérültek WC-jébe... fórum

A nyilvános helyeken inkább a mozgássérültek WC-jébe... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. funnygirl (válaszként erre: 9. - Perzsacica)
nov. 13. 10:28
Jaj azt láttam..:DDD...Gyerünk Maldívra az új körmeimmel, csudijó póthajammal és vlogolni fogom nektek hogy mi történik mit csinálok.Ha 200szor nem simitotta végig a haját, hogy vegyük észre akkor egyszersem.:))
13. Hmkati
nov. 13. 10:14
Nos a mozgi WC vagy zárva, s kulcsért kell kuncsorogni. Vagy épp raktárnak használják, ezért nem lehet használni. De legtöbbször azért nem tudom használni, mert épp szaladós használja. Sőt egy rendezvényen sor állt , mind egészségesek. S közülték, hogy álljak a sor végére.
nov. 8. 00:37
Előfordult már velem is.
11. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 8. 00:24
Múltkor én is oda mentem be (mondjuk én agyilag vagyok sérült), mert nem volt szappan a többiben. Egy apuka a kislányával majdnem rám rontott, aztán mondtam nekik hogy nyugodjanak meg, csak azért vagyok itt mert a többi wc-ből hiányzik a szappan, majd készségesen átadtam nekik a helyet amit szívélyesen megköszöntek.
10. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 22:16
Nekem egy bajom van vele. Jóval magasabb mint a sima WC és így még nehezebb bele találni.
9. perzsacica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 15:19
Csak nem a Sch.L "nagyságoskisasszonyhoz" van szerencsénk , aki egzotikus üdülése előtt a mozgáskorlátozottak WC-jéből készített videót a youtube-os követőinek, mert ott be tudott zárkózni és nem zavarta közben senki? Azt nem tudjuk addig az órácskáig hova ment , aki oda szeretett volna, mert muszájból kell oda mennie. Nem csak történelemből bukott meg az érettségin de emberiességből is. Igaz, sem őt sem a családját nem zavarja azóta sem, nem érik fel ésszel, hogy ez mennyire visszatetsző, bunkó dolog. A pénz nem mindig jár józan ésszel, úgy hiszik nekik mindent és még mindent is lehet. Vegyél nyugodtan felületfertőtlenítőt, a vírus óta minden boltban kapható ilyen és tanuld meg a használatát. Vagy fertőtlenítővel átitatott törlőkendőt egyedileg csomagoltan. Belefér minden kis táskába egy 30-50 ml-es szórófejes műanyagflakonban. Egyéb helyeken is szükség lehet rá.
8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 14:54

Az a gond, hogy ezeket a helyeket általában kerekesszékesek használják, akik nehezen emelik magukat.

Egy egészséges ember ott sem ül rá az ülőkére, és mellé mehet a pisi.

A mozgássérült meg arra huppanhat rá. :/ Még nincsenek, vagy elvétve vannak olyan ülőkék nálunk, ahol fertőtleníti önmagát az ülőke.

7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 14:51

Hát na:)

Persze tulajdonképpen megértelek,,úgy vagyok berendezkedve hogy lehetőleg sehol,,soha,ne kelljen a nyilvánost használni.

6. Enissa (válaszként erre: 5. - Xochipilly)
nov. 7. 14:43
Már több helyen kulcsot kell kérni hozzá.
5. xochipilly (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 14:40
Az megvan, hogy olyan helyeken mászkálsz, ahol semmi keresnivalód nincs? A gyerekeimnek pedig azt tanítom, hogy tiszteljék a másikat. Neked meg a hozzád hasonló díszmadaraknak ez sajnos nem sikerül. Remélem egyszer központi zárasak lesznek a mozgássérült wc-k is.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Xochipilly)
nov. 7. 14:05

Nem szoktam "beköltözni" a WC-be, jövök-megyek pikkpakk. Nem hiszem, hogy a pelenkázószobával van összefüggés.

A szobrozást meg időben meg kell amúgy is tanulni, szinte abból áll az élet, hogy várni kell valamire. Ha ezen fel tudod magad húzni és ezt adod át a gyerekednek is, akkor az már régen rossz.

nov. 7. 13:58
Még annyit, hogy be nem mennék a mozgássérült wc-be, örülök, hogy nincs rá szükségem (még?) . Kivéve az olyan helyeken, ahol az 1 darab női wc egyben a mozgássérülteké - és a kisgyerekeseké - is.
nov. 7. 13:54
Miért nem egyből a kisgyerekes WC-be? Szarkazmus volt, az ilyen higiénia-huszárok miatt van már bekamerázva az összes baba-mama mosdó előtere, hogy ne mehessen be boldog-boldogtalan. NAGYON HELYES. Mennyit szobroztam a pelusos gyerekeimmel + a babakocsival, arra várva, hogy kijöjjön az épp aktuális "nagysasszony"... Mellesleg 5 méterre volt a női mosdó (Budapest, pláza)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook