Szerintetek ciki, ha nyilvános wc-ben hallani, ahogy csurgatsz? :) (beszélgetés)
Értékelne, hogy aki szerint ciki, hogyan engedi le a fáradt vizet hangtalanul? Vagy megvárja míg egyedül marad? És ha forgalmas az illemhely és egymásnak adják a kilincset?
Betéttel sem csörögnek addig?
Jajj már, nehogy már ciki legyen a pisilés, akár melóhely, akár máshol!
Nincs elég baromság, amivel a nők frusztrálják magukat meg egymást, mosz az jön, hogy: jajj, hallottam xy-t pisilni a wc-n! Vanelég b@szogatás egy minkahelyen enélkül is!
...talán azért, mert átlagon felül kispórolt falú
panelba sikerült költöznöm, ahol már megszoktam a "kádba fingunk" életérzést!
Ezt most komolyan kérdezed? Ugye nem? ;)
Mert mondjuk egy hangos fing-koncert az lehet, hogy ciki, de basszus hangtalanul ki tud pisilni??? (Ja, visszaolvastam, hogy WC-papír a trükk :)
Na engem nem zseníroz a csurgatás, ki a tökömet érdekli, hogy ki mit szól hozzá, szerintem az a nemnormális, aki emiatt ferdén néz rám/ránk, nem???
Mikor picibabám van, én bizony a bevásárlóközpontban megkeresem a legbelső szabad wc-t, odahúzom az ajtó elé a babakocsit, és nem csukom be...húúhaa! Akinek nem tetszik, sajnálom, kukkolni nem muszáj, a gyerekemet meg nem tévesztem szem elől és egy kisbaba nem díjazza, ha nem látja anyukáját. Nekem Ő a fontos és nem az idegenek és a véleményük. :)
Hehehe...a kopasz nuni esete nekem is gondot okozna, az én módszerem, hogy egy jó vastag WC-papír csomóval körbetörlöm az ülőkét, ha "cuccos", tépek még duplán, leterítem és fél seggel ráülök úgy "éppenhogy". Így nem szakad le a combod és nem is csurog, fröcsköl összevissza...
ez az.....nem ciki!
Az a ciki max ha mást hallanának!:D
De hát ha egyszer wc akkor jobb ha ott hallod mint az utcán,nem?:P
:)) nem:))
hallottam én már rosszabbat is mint csurgatni:P
Ja, azért pl én se szoktam felkerekedni otthonról, hogy hijjnye, de jó idő van, itt az ideje, hogy elsétáljak egy nyilvános wc-be:DD
de pl a munkahelyemen, vagy ahogy járok-kelek, nem tudom kikerülni, hogy betérjek ilyen helyekre, ha szólít a szükség:)
További ajánlott fórumok:
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Amatőr próza és vers-írók nyilvános naplója
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?