A spirálom többet árt, mint használ?! Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm.Sajnos csak ezt az egy spirált használhatom.Illetve a daganataim miatt amit műtöttek is ezt kellett felrakni.
Mindig fogyok ami állitólag a spirál miatt van.A fogyás miatt pedig idegesebb lettem melyet nem nagyon tolerál a családom.Sajna ez van.
Nekem is az van, és semmi bajom vele jó pár éve. És már nem is az első.
Szeritnem is cserélni kéne másikra, lehet csak azzal a fajtával van bajod.
Én mondjuk simán elmennék egy másik orvoshoz, hiszem mindegyik mást mond mindig...
Hali!
Sosem értettem,ha egy nő spirált szeretne, a doki miért ellenzi,azt hiszi másik doki nem teszi fel?
Hugi4!
Szerintem menj el dokihoz,mert lehet van valami a spirálban amire allergiás vagy,bár ezt a fajtát nem ismerem,nekem gold lilim van.
Kipakolást kértem,de nem engedték mondván probáljuk meg a Mirena spirált.
3 éve probálkozunk,és sajna vannak gondjaim vele.
szia, en is akartam egyszer spiralt, es a nogyogyaszom, aki mellesleg jo ismeros is, nem csak a dokim, azt mondta, nem teszi fel ,mert nem engedi hogy tonkre tegyem magam.
te tudod mit csinalasz, de orvossal beszelj minel elobb.
Ő mindig türelemre int.Várjunk még...
Igazából szerintem csak fél attól ha leveszik újra kell műteni.
További ajánlott fórumok:
- Iszonyú migrénem van kb. 2 órája és semmi nem használ, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha csak a verés használ?
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?
- Sziasztok! Amióta spirálom van ( 3 hónapja)szeretnék inkább betétet használni de borzasztóan viszketek mindegyiktől.Megoldás?köszi