Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés? (tudásbázis)
Szia!
Én öt gyermek édesanyja vagyok, minegyiknél a NATURLAND Légzéskönnyitö mellkenōcs vált be,ez tuti használ!
Párologtató vízbe is szoktam tenni.
Tegnap volt dokinál, vírusos torokgyull.-a van sajnos...
Úgyhogy próbálom levinni a lázát,aztán kipróbálom a zsírt...
Köszönöm szépen a tippeket!
Majd jelentkezem,mire jutottunk! :)
Az a fontos, hogy meleg párához jusson a tüdő, a test felmelegíti,
azért nem jó a hideg, mert egy felnőtt is frászt kap, ha a meleg testet hirtelen hideg éri.
Melegítsd meg a tenyeredben, úgy, hogy előtte sokig összedörzsölöd a kezeidet.
:-)
Olvassz fel kristálycukrot
5 ek cukor/1 dl víz
Ha felolvad és kihűl, azt kortyolgassa.
Éjszakára állott vizes ruha a mellkasra, rá száraz törölköző, hogy ne vizesedhessen át a ágynemű, és lehetőleg úgy aludjon.
:-)
Van egy gyógyszertárban kapható mentholos cucc, amivel a gyerek mellkasát és az orra alatti részt kell bekenni. Ha kicsi, vigyázz, hogy a szemébe ne dörzsölje az orra alatti részről.
De ami a legjobban bevált:
Feketeretket megmosod, a közepét kivájod, igazi mézet teszel a kivájt rész helyére, 2-3 órát állni hagyod. Aztán azt a lét, ami keletkezik, kiskanállal napi 3x3-mal max adsz neki. A leghatásosabb, s tuti bio.
Azért a feketeretket tedd egy pohárba, vagy edénybe, mert vigyázni kell, alul ki ne folyjon.
Sziasztok!
Az én fiam is köhög 2-3 hete,de a doki már nem foglalkozik velünk :(((
Olvastam erről a zsírról...melegen kell bekenni a mellkast?
Előre is köszi!
Szia!
Esetleg a sólámpa is jó lenne a sómécses helyett?Szerinted?
helyesbítek:
"Sztem is előfordulhat" helyett "Sztem az is előfordulhat" :)
Mecsek köhögés elleni gyermektea. Emellett hársfatea és sok méz. Nekem is mindkét fiam köhög szinte ősztől tavaszig, nekünk ezek váltak be. De ha csak amolyan száraz köhögés, és nem zavarja a napját, alvását, akkor én nem csainálok belőle nagy ügyet. Majd elhagyja, ne aggódd túl a helyzetet, kár gyógyszerekkel és köhögéscsillapítókkal tömni.
Nekünk egyébként azt szokta mondani a háziorvos, hogy valószínűleg az arcüregében maradhatott vissza egy kis váladék, és az irritálja a köhögésre. Ha van infralámpátok és hajlandó eléülni, az segíthet.
Csak a jó házi kacsazsír. A boltit nem ismerem.
Nekem anyu mindíg ezt kent a mellkasomra és a nyakamra.
Mikor szamárköhögésem volt, csak ez használt.
Semmi más nem segített.
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?
- Katétert használnak kézmütétnél?