Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek? (tudásbázis)
Én is hasonlóan vagyok. Két éve állandó alhasi fájdalom, vizeletben baktérium, rengeteg antibiotikum. Amikor már nincs baktérium a fájdalom akkor se múlik el. Volt tükrözés, nem talált semmit, ultrahang negatív. Nőgyógyászaton se találtak semmit, hormonhiány miatt Ovestint javasolt az orvos.
Olvastam, hogy van olyan, hogy fájdalmas hólyag szindróma. Remélem nem az van nekem!
Sajnos a hólyaghurut olyan, ha egyszer alaposan beleesett ebbe a nyavalyába az ember lánya, akkor igen könnyen visszajön később is és elég gyakran. Én sokáig nem ismertem ezt a problémát, de aztán nálam is beindult ez a folyamat.
Nekem, ha sikerül időben elkezdeni - az első aprócska jelre már reagálva - a kezelést, akkor nagyon jól beválik a Tőzegáfonya kapszula és valamilyen medveszőlőlevél-készítmény. Mivel a medveszőlőlevél teáját olyan rossz ízűnek találom, hogy képtelen vagyok végigcsinálni vele egy kúrát, eddig az Urzinol tablettát szedtem a tőzegáfonya mellé, és bevált.
Most viszont kipróbáltam a komplexebb összetételű, több gyógynövényből készített UROGIN belsőleges folyadékot, és ez még az Urzinolnál is jobb! Ugyancsak tőzegáfonyával együtt alkalmaztam.
DE előfordult már, hogy ezek a természetes alapú készítmények nem oldották meg a problémát, és már sírtam minden pisiléskor az égő fájdalomtól! Na, akkor jön egyetlen szem Monural antibiotikum tabletta, és mintha elfújná a nyavalyát! Ilyenkor viszont pár napig segítek a megtámadott májamnak egy kis Máriatövis olajjal.
Nekem ezek így beváltak!
Nekem arrol olyan emlim vannak,mintha epet nyalogatnek. Amugy sem vok egy tea fan, de ez... Grrrr... :)
Meghagyom masnak.
Delpesti ? A Tenke doki tenyleg profi, ha egyrol beszelunk :)
Masreszt amit korabban irtak, igenis inkabb lelki hattere lehet a dolgoknak, ha allandoan elojon, meg kene keresni az okot.
Több ilyen fórum is volt már korábban, és oda is megírtam, de újra leírom, hátha segítek vele:
Az unokahúgom már vagy egy éve bajlódott felfázásos tünetekkel, mindenféle antibiotikumot szedettek vele, de nem múltak el a panaszai. Ekkor elment valami professzorhoz, aki nem írt fel antibiotikumot, hanem Urell nevű tablettát javasolt, ami recept nélkül kapható a gyógyszertárakban + tőzegáfonya és medveszőlő teát. Igaz, több levélnyit be kellett szednie az Urellből - ami nem egy olcsóság -, de végül megszabadult a felfázásos tünetektől.
Amivel könnyíteni tudsz a kellemetlen érzésen, az a cickafarkfű...
Forralj fel egy fazék vizet, ha felforrt önts bele cickafarkfüvet, fedd le, hagyd állni kb fél órát, majd leszűrve öntsd a fürdővizedhez. ami ne legyen sok, épp csak annyi, hogy a hasad aljáig érjen a víz..hogy a forrázat minél töményebben legyen jelen.
Ebben kell ücsörögni egy olyan fél órát..fertőtleníteni fog, oldja a görcsöket is, könnyebb lesz pisilni utána.
plusz sok sok folyadék..minél többet iszol, annál könnyebben ürülnek ki a bacik, így pár pisilés után, már csak a pisilés legvégén fogsz érezni egy fura kellemetlen érzést (olyasmi, mintha hirtelen elzárod a pisit)
Igyál nagyon sokat. Akkor kevésbé fáj a pisilés. Ilyenkor jó 3-4 liter folyadékot meg szoktam inni.
Nekem a cickafarkfű tea vállt be rá a legjobban. Múltkor is kibírtam hogy eljussak az urológiára vizeletet leadni.
Meg szedhetsz tőzegáfonyát is, én ilyenkor veszek áfonyalevet, azt is iszom.
Ja, meg a másik ami az eszembe jutott, olvastam egy cikket, abban azt írták, hogy felváltva kell savasítani és lugosítani a vizeletet, az is irtja a bacit.
Ha lodobogast hallasz nem kell zebrakra gondolni :-)
Ha megereszkedik egy 50 eves no mehe aki tobb gyerekszulesen van tul az nem valami lelki folyamatnak koszonheto hanem a szalagok lazasaganak ami a valtozo korral jar egyutt es az osztrogen hianynak koszonheto.
Ha elmesz az urologushoz, az nem azzal kezdi am, hogy holyagtukrozest csinal. En tobbszor voltam, sosem turkaltak bennem.
Egyebkent nem ertem, hogy egy felnottnek baja van, miert fel elmenni az orvoshoz. Ha nem mesz , akkor meg vess magadra, mar bocs.
Elgondolkodtál e azon amit írtam ? mikor volt az első eseted , és mi lehet az a tényező ami mindig ott van csak nem fordítasz rá figyelmet ? Ez azt jelenti a betegséged megoldási fázisban van de nem fut ki teljesen. Mindenképpen menj el rendelésre hogy megnyugodj .. a homeopátiát ajánlanám pl ezt
Az miért van hogy a genny eltünik a vizeletemből a vér meg nem?
Köszön a bátorítást, kértem időpontot az urologiára, szerdán megyek.Addig tudok valamit tenni?Mert ez a csipő égő érzés nagyon kellemetlen.
Ez komoly?
Nem nagyon hallottam még ilyenről.
Fészek vagy birtok ki jelölési probléma a kiváltó oka , valami miatt vissza visszaesel -mi SÍN-nek mondjuk a GNM-ben,
ha érdekel elküldök egy linket hogy megértsd a folyamatokat -páromnál akkor jött elő amikor anyósom /szomszédban lakik / nálunk azaz a fészekben beleszólt a gyereknevelésbe - rossz néven vette-ez maga a konfliktus -kibékültek hamar -ez a megoldás- és a szervezet a helyreállítást megkezdi -ezt nevezik betegségnek ,amik különféle kellemetlen tünetekkel járhatnak .
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Szex, felfázás, visszatérő hólyaghurut
- "Felfázásra", visszatérő hólyaghurutra kinek, mi vált be?