A Gravidától lehet hányingerem? (tudásbázis)
Én szedtem a gravidát a terhességem első 5 hónapjában,semmi bajom nem volt tőle.Bár én reggel éhgyomorra sohasem vettem be.
Persze szerintem mindenkinél változó,lehet tőle hányingered.Az egyik ismerősömnek például az Elevittől volt hányingere,és áttért a Gravidára,attól meg nem volt semmi baja.Érdekes dolgok ezek.
En is igy jartam Centrumot szedtem, elso nap ehgyomorra, hanyinger, soha elotte nem hanytam a terhesseg alatt, masodik nap ugyanugy, 3. nap ettem egy kiflit es utana vettem be, semmi problemam nem volt azota. Ez a titka egyel elotte valamit.
Szerintem beszedheted a vitamint!
Éhgyomorra nem szabad, de szerintem benne is van a tájékoztatóban, hogy étkezés közben, után kell bevenni. Egyszer én is jóval kaja után vettem be, alig értem be a mosdóba:(
Próbáld meg este vacsi közben, után bevenni, akkor elvileg nem lesz hányingered.
Szedd csak, szerintem hó végéig jó :)
Viszont nekem is nagyon kicsinálta a gyomrom a Gravida (a Béres-féle magnézium is, szóval valami van benne, ami nekem nem jó), mondjuk nekem nem hányingert, hanem savat csinált. A Femibiontól nem volt bajom.
Vedd be inkább este, vacsora után, hátha úgy nem bántja a gyomrod!
Igen! Én sem bírtam szedni.
Egyiket sem!
Amúgy találtam ezeknél a szintetikus vitamunoknál sokkal jobbat!Nem tudom mitől lehet egyébként.
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a görcsös derékfájás és erős hányinger?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Szédülhetek, fájhat a fejem, ha már nem jó a szemüveg? Lehet hányingerem? Látó és olvasó is.
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Mi lehet az oka a reggeli, kora délelőtti hányingernek, émelygésnek, szédülésnek?