Szédülhetek, fájhat a fejem, ha már nem jó a szemüveg? Lehet hányingerem? Látó és olvasó is. (tudásbázis kérdés)
Semmit nem változott megnézték
lehet a telfonhoz meg a laptpphoz is kéne az olvasó nem tudom
Kb.Három hónapja történt, hogy elkezdett fájni a fejem este nem nagyon de éreztem és egy pici szédülést is. Rögtön a szememre gondoltam és az időjárás változásra. Majd amikor leakartam tenni a párnára a fejem a szédülést egyre jobban éreztem és nagyon-nagyon rossz lett, majd hányinger is jelentkezett. Ekkor már éjfél elmúlt. Irány az ügyelet. Ott mondta a dokinő hogy Vertebrobasiláris syndroma.
A meszesedés és a gyulladás az oka valószínűleg a kisagy nem kapott elég vért attól volt ez.
Cavinton-fortet kaptam rá. Napi 1 szemet szedek azóta nem jött elő. Viszont kenegetem Rozmaringos krémmel és tornáztatom napi szinten.
Nekem 2 olvasóm van, egyik cilinderes, másik nem.
Ennyit a szemészekről.
Különben egyik szemüvegemmel sem látok tökéletesen.
Netezéshez csak az olvasóm a jó! Különben messzire nem látok jól, ezért van egy tévénézős és utcai is.
Amúgy nekem is voltak ilyen tüneteim mint neked, először én is a szemüvegre gyanakodtam. De aztán kiderült hogy vertebrobasiláris syndromám van.
rövid vagy távol látó vagy? Azt hiszem a rövidlátó az nem javulhat meg még a távol látóknál elméletileg még javulhat is a látás.
Azt azért érzed, hogy rosszabbul látsz e nem? (tehát,hogy esetleg romlott e és új szemüveg kell)
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?