3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta megszakított közösüléssel "védekezünk". Lehetek terhes? (tudásbázis)
Azért nem ugyan annyi az esélye járj utána!
Ha tablettával olyan sokan teherbe esnének akkor minek szedné az ember????????
Aki nem akar gyereket az védekezzen!
A tabletta előtti korszakban vajon hogy védekeztek? (most nem a sokgyerekes családokra gondolok, mert ott sehogy :)
Csak gratulálni tudok, hogy leraktad a bogyót. És nem szennyezed tovább műhormonokkal a vizeket.
Sajnos felelőtlenül alkalmazva a megszakítást becsúszhat a baba. Érdemes használni mellé a minimikrószkópot vagy a hőmérőzést. Gondolom a ciklusodat figyeled.
Most viszont a terhességi teszt dönti el gondolom a dolgokat. Kitartás.
Mert mondjuk nincs peteérése.
Menstruációnál annyi a teherbeesés esélye mint tablettát szedve.
Akkor viszont irány a doki.
Ha nem vagy terhes, akkor felírhat neked esemény utánit.
Viszont van itt még 1 probléma. Tegnap reggel, ugye amikor megláttam a vért, azt gondoltam , megjött.
Ezután együtt voltunk a férjemmel, és nem védekeztünk, mondván úgyis megvan.
Ha most nem vagyok terhes, ezután lehetnék??
Lehetsz terhes, pár csepp vér lehet egy korai terhesség jele. Menj el a nőgyógyászodhoz és vegyél egy tesztet is.
Ugyanakkor lehet annak is amellék hatása, hogy abbahagytad a gyógyszert. Az orvos tud majd biztosabbat mondani...
Szia!
Én bogyó szünetet tartottam, 1-2 csepp volt nálam is,nem foglalkoztam vele,mert pont elötte volt egy gyulladásom amit kezeltem és én enek tudtam be,hogy nem jött meg rendesen. 2 hét után doki és 6-7 hetes volt már akkor a fiacskám. Mi is így védekeztünk és nem volt "baleset".
Szia,
Nekem is feszült a mellem, de ez nem mensis feszülés.
Emlékszem tavaly okt. 28-án kellett volna megjönnie. Már próbálkoztunk a babával. 27-én este ott ültem a fürdőben a lehajtott WC tetején és sírtam, hogy ez a "barnázás" (se nem vér igazán, se nem folyás) tuti azt jelenti, hogy holnap megjön, mert mindig ez volt a jele.
Nálunk a gólya jele volt.
Pont ma 3 hónapos a kisfiam :)
Igen, én is híztam már vagy 5 kg-ot mióta abbahagytam, de nem gondoltam volna hogy ez miatt?!
Most találtam meg a fogyis naplódat! HAJRÁ :)
Olvasni foglak!
Én azután híztam meg, hogy abbahagytam.
Nekem az első doki minden vizsgálat nélkül a Diane 35-öt írta fel, rosszul lettem. Utána még kettő másikkal próbálkoztam, köztük a Yasminellével, de mindegyiktől rosszul lettem, így inkább abbahagytam.
Szerencsére párom se erőltette, ő sem szeret gyógyszert szedni, kérte, inkább másik védekezési módot válaszunk.
Mi is az anyagiak miatt várunk. :)
Sőt, nekem pár hónappal az után, hogy abbahagytam, nagyon durván el kezdett nőni és fájni a mellem, és állandóan undorodtam a szagoktól. Emellett visszajöttek a pattanásaim.
Pont azért hagytam abba, hogy legyen ideje kiürülni a szervezetemből.
Valószínű hogy kicsit a hormonjaid tombolnak kell idő hogy vissza álljon minden a régi kerékvágásba!
Igaz lehetsz akár terhes is,de...
Ha tényleg nagyon vigyáztatok akkor sz.tem nem vagy terhes!
Mondjuk igen Ministry-nek igaza van,hogy a gyógyszer abbahagyása is csinál ilyen tüneteket.Szóval azért ne aggód magad halálra,ha nem jön meg egy hét múlva sem,akkor csinálj egy tesztet szerintem.Ez a legbíztosabb.
Nálam amikor terhes lettem,a meleim már 1-2 hét után feszültek,fájtak,elösször én is azt gondoltam,hogy a menstruációm fog megjönni.De nem.Már 7 hónaposak vagyunk.:)
Jövő héten csinálj egy tesztet!
Nekem is a mellem kezdett el feszülni, a terhesség első jeleként...
Hú, remélem, igazad lesz, és csak ez van a háttérben.
Szeretnék babát, de sajnos még nem engedhetjük meg magunknak, anyagilag persze... :(
Szia!
Miután én abbahagytam a gyógyszerszedést, nálam is ez volt.
Első nap csak pár csepp, aztán másnap semmi, és harmadik nap megindul.
Nyugi, ez csak a gyógyszer mellékhatása.
Voltam dokinál, ő mondta, hogy mivel abbahagytad a gyógyszert, a hormonoknak vissza kell állnia a régi kerékvágásba.
Ajjaj, pedig most még nem szeretnénk babát.
De nem is érzem, hogy megjönne, csak a mellem kezdett el ma feszülni. Ilyenkor az már jelentkezik terhesség esetén?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- A megszakításos közösülést mennyire lehet biztonságosnak mondani?
- Mit gondoltok a megszakított közösülésről?
- Terhesség megszakítás fogamzásgátló szedésével?
- A 10. szem fogamzásgátló után megszakításossal voltam együtt párommal? Lehet belőle "gond"?
- Kislányom 16 hónaposan egy nap még 2x szopik, majdnem 2 hete késik, megszakítással védekezünk, teszt az negatív, szerintetek?