Mit gondoltok a megszakított közösülésről? (beszélgetés)
Hát lehet , hogy a legrosszabb módszer, mégis sokan használják eredménytelenül!
De mint azt már lejjebb olvashatjuk, a legjobb mindig is a C- vitamin marad, szorítsd a két térded közé:)
Hát nem tudom, én négyezer valamennyire emlékszem, hogy annyiba került, és tudom hogy 3 éve jött be, mert akkor próbáltam:)
A pharmatexet meg tavalyelőtt vettem, egy doboz volt akkor a tablettából 995 forint. Gondolom a kúp drágább! Egyébként minden gyógyszertárban mások az árak, mert a gyógyszereknél is csak ajánlott fogyasztói ár van. Anyukáméknál pl. 680 forintot fizeek a popsikenőcsért, nálunk csak 490-et!
Én az éppen legközelebbi gyógyszertárban vásároltam akkor, mert még nem érdekelt az a néhányszáz forint, de most már oda megyek, ahol olcsóbb!
mondjuk az is más dolog, ha az ember abban a patikában veszi meg, ahol az orvosi rendelő van ott jóval drágább szokott lenni.
de pl a pharmatex az vény nélkül kapható, nem? akkor nemtudom miből fakad ez az árkülönbség.
nem olyan olcsók ezek, mint ahogy gondolnád
a hüvelygyűrű 3 évvel ezelőtt volt valami 5000 forint körül
A kúpos megoldás sem olcsóbb, mert azokba meg általában 10 db van és 1-2000 forint egy doboz
Én az itteni hozzászólókról beszéltem.
Ha valaki így védekezik 16 évesen egy olyan fiúval akit akkor látott először a diszkóban az tényleg hülye.
De mint írtam is, szerintem fontos, hogy a kapcsolat tartós legyen, tehát több éves, nem két napos, vagy fél órás.
Ahaa, ismerem a hüvelygyürüt, láttam már 52 mm vastag sztem az nem vészes, ez a legmodernebb, de kinek mi tetszik. De végülis 3 hétig nincs vele gond.
Amugy hallottam olyasmit is, hogy vkinek csak úgy kicsúszott, mondjuk naponta ellenőrizgetni se lehet kellemes. De ennél modernebb egyenlőre nincs.
én sem tartanám meg 18 évesen az tuti fix.
a hüvelygyürüvel mi volt a bajod?
én nem ismerem ezeket a kúpokat, bnőm használja, de az, hogy kifolyik belőled az együttlét után még napokig, az valahogy nekem nem fekszik:)
Hogyan? privibe is jó.
Óvszerrel mi is szoktuk néha, de ha valami mást tudsz, akkor örülnék neki. Ja és nem a szájba gondolta belém és nem is az análra gondolok.
Mintha csak én mondtam volna:) Amúgy a pharmatexet szerintem ne is próbáljátok, mert az még hagyján hogy semmit nem ér, de éget mint az állat. Olyan érzés mintha belülről meggyújtanának, és nem csak neked, hanem a párod is érzi, hogy kissé túl forró a helyzet:P
Mi azt a dolgot, hogy belém, máshogy oldjuk meg...
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- A megszakításos közösülést mennyire lehet biztonságosnak mondani?
- 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta megszakított közösüléssel "védekezünk". Lehetek terhes?