A megszakításos közösülést mennyire lehet biztonságosnak mondani? (beszélgetés)
Nagyon.
De csak addig, amíg nincs belőle terhesség.
Sziasztok!
A párommal mi is így védekezünk évek óta.Eddig semmi gond nem volt.
2 hete hétvégén nagyon aktívak voltunk, elvileg a mensis naptár szerint ezen a hétvégén volt az az időszak amikor megkezdődik a peteérés. Ez a naptár bejelöl 4-5 napot , és benne volt a hétvégi nap is.
Hétfőn hányingerem volt. Azóta minden nap van, néha émelygek, szédülések társulnak mellé. Már a cicim is keményebb, mensis görcsök jönnek, mennek az utóbbi napokban, és már jobb és bal oldali szurkálódást is érzek. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Ilyen korán jelentkezhetnek tünetek? A mensimig még van másfél hét.
Nem tudom hova tenni a tüneteket. Persze bebeszélni se akarom magamnak. Volt esetleg valaki hasonló cipőben.
teszt negatívat mutat, de elvileg még ki se tudná mutatná.
Köszi, anyusz
Ja,meg közben az is eszembejutott,hogy én pl. a párommal mindig egyszerre vagyunk,szóval nagyon profi,de ha akkor "faképnél" hagy,hát tuti megölöm...:)
Ez valami kényszermegoldásnak jó,mikor két ember véletlen megőrül,de hogy piszok sz*r lehet,az tuti.Valami jobb megoldást érdemes keresni.
Fórumcímhez:
"szegény férfiak,szerintem ez elég rossz élmény lehet ponty a végén..."
Szia!
Nekünk így jött össze a kisfiunk. Gyógyszer szünetet tartottam és kb. a 3-dik hónapban sikerült összehoznunk a babócát. "Baleset" sem történt egyszer sem.
Nem szabad megbízni ebben sem egyáltalán!
Nem ez a legbiztonságosabb védekezési mód, habár volt aki spirál mellett lett terhes, vagy úgy, hogy elvileg elkötötték. Mivel az ejakuláció előtt is lehet kilövellés így ez nem túl biztonságos.
Szerintem aki így védekezik az állandóan azon izgul ha nem jön meg, hogy hűű akkor most terhes vagyok?! Lehet, hogy soha nem esel így teherbe de azért a bizonytalanság ott van.
ó k9szi...majd irok igérem...msn?majd ird meg ujra a cimed oksi?
szoval hogy is vagy te ezzel????nagyon aggodok.
sziia! :)
láttam ám az iwiw en a képeidet,csini vagy! :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Mit gondoltok a megszakított közösülésről?
- 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta megszakított közösüléssel "védekezünk". Lehetek terhes?
- A pharmatex tabletta használata akkor is biztonságos, ha nem szakítjuk meg a közösülést?
- Meg tudja valaki mondani, hogy közjegyző mennyiért hitelesíti a biztonsági őr igazolványt?