A 10. szem fogamzásgátló után megszakításossal voltam együtt párommal? Lehet belőle "gond"? (tudásbázis)
Igen?!
Szeretnél te is leszólni engem esetleg?
Nah jó,mindenkinek harapós kedve van .....azt hittem ez az oldal szinvonalban jobb mint a gyakorikerdesek....tévedtem
Csak tanácsot akartam kérni,ugyanis nálunk pl családban nők közül csak én szedek/kezdtem szedni!
Ha meg nem tetszik a kérdés,egy jó tanács,lapozz tovább,és hagyd figyelmen kívül.
Nem értem mit élveznek egyesek mások leszólásásában......
Szerintem: Minek megkérdezgetni 2 naponta, h lehet-e már szexelni...
Ez csak rád tartozik. vagy ha én most azt mondanám, h szexelj nyugodtan, ne foglalkozz a betegtájékoztatóban leírtakkal, vagy az orvos által elmondottakkal, akkor csinálod?
Istenem...
És ezért vagyok hülye?!
Tudom,hogy semmi sem véd biztosan!
Sziasztok csajok!Lenne megint kérdésem,attól h van egy kevéska rózsaszínes/pirosas pecsételőm lehet baj?Ez ilyenkor első levél alatt még oké ugye?
Nemsokára elérem a 15 szemet,alig várom:)onnantól már biztosan véd.
Köszi a válaszokat csajok4
Azóta két nőgyógyászt kérdeztem meg,és két különböző kérdést kaptam.
Az egyik arrogánsan kijelentette,hogy 15 napot kellene várni,a másik kedvesebb volt,ő azt írta,hogy kövessem a betegtájékoztatóban leírtakat,és nem lehet gond.
Más oldalakon is tettem fel kérdést,pl az egyiken az egyik lány azt írta,hogy ők már 9 nap után .
élesben voltak együtt,és nem lett terhes.
Sokan meg azzal jönnek,hogy a betegtájékoztatóra azért van hét nap,meg azonnali védelem írva,mert ez csak reklám,hogy többen vegyék.Ez nem ostobaság szerintetek,
Szerintem pont a vénykötele gyógyszerek azok,amelyeknél ezt nem tehetik meg,tele lenne a nyakuk perrel,és amúgy is,nem hiteles adatot nem rakhatnak oda.
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?
- 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta megszakított közösüléssel "védekezünk". Lehetek terhes?
- Terhesség megszakítás fogamzásgátló szedésével?
- Ha a fogamzásgátlót a szokásos időpont után 12 órával vettem be, de együtt voltunk a párommal, lehet gond?
- Antidepi és fogamzásgátló szedhető együtt? Nem csökkenti a fogamzásgátló hatását?