2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Én már nagyon régóta nem írtam. Sajna, a fogyókúrám csúfos kudarcba fulladt.:( Egyelőre stagnálok...
Viszont összeszedtem egy jó kis szorongásos pánikbetegséget, amire most gyógyszert szedek.
Gratula mindenkinek, aki jó halad! :)Ügyesek vagytok!Csak így tovább!
Persze, hogy elfogyott. :-)
Csókesz! az én étrendem most hagy némi kívánnivalót maga után, bár ma futottam, de most eszem egy kis szotyit, és a bűnök miatt no nasi. :-))
SZiasztok!!
Cilu!!
Hol vagy??
Elfogytál?
Puszka.
Sziasztok!
Én több mint egy hónapja nyomom a fogyókúrát, semmi kenyér, otthon gyártott kaják, minden nap edzem, kenem magam feszesítővel, nagyon rajta vagyok és egész jól haladok, centiben mérem a 73 derekam már csak 68 a combom ami nem kicsi volt (59) is már csak 56 szóval jól haladok. Ki szeretnék próbálni mellé étrendkiegészítőt, ti használtok ilyet? A szójalecitint hallottam meg a Psyllium maghéjról olvastam.
Hahó, mi írtunk, mert írásmániások vagyunk, de át is tértünk máshová is, mert kell a reakcióóó :-))))
Kár, hogy pont a bikini-teames csajszi nem ír....
Cilu lefogyott, én is, Stream már úton, de így is szép, Veled mizu?
Szió, van frissebb kép, csak köpenyes, mert a suliban készült. :-) Azon meg nem sok a látnivaló. De keresek, a kedvedért. :-)
Ügyesen a 90 napossal, a gyümölcsnapot imááádom!
Sziasztok!
Sajnos nálam nincs ilyen látványos a változás,mint nálad Luxy...:S:(Próbálkozok,próbálkozok...:)De mindig mikor kicsit"jobban"érezném magam,jön valami,amitől elmegy a kedvem...:SMint mondjuk tegnap is...Olyan"kedves"emberek vannak...:P:(:S
Na,de nem siránkózós fórum ez...:D
Szép napot!
Sziasztok!
Luxy!Nagyon ügyi vagy...Nagyon látványos a változásod:):)
Többiekkel mi újság...Jól leállt ez a fórum...:(
Szép napot!
Szia:)
Hát akkor elő azzal a fotó masinával, hagy lássuk mi is:)
Biztos nagyon csinos vagy már:)
Jó éjt nektek!!
Bruhahha:( Éhes vagyok!!!
Pedig 1350 körül ettem ma...
Most kell erősnek lennem, hogy ne menjek ki a kókuszos nápolyiért...
Köszönöm!
Drukkolok Neked:))
sziasztok!! :)
süt a napocska, jó kedvem van :)))
Évi, nagyon jól nézel ám ki!!! :)
Jajj, Én tiszta ideg vagyok ma van egy zh-m... meg mindenféle dolog mára.... és ilyenkor szoktam eszegetni....:(
remélem ma megállom.... :)
Szép napot!
Lassan megyek melózni, de elötte azért megkóstoltam a tegnap sütött túrótortámat. Hát, nem akarom magam fényezni, de nagyon fincsi lett!!
Legyetek jók, pusz.
Sziasztok!
Én most próbálok visszarázódni a"hétköznapokba"...Azt hittem hétfőtől már sikerült is,erre tegnap megint"besütiztem"...:S:(
Én nem mérem magam,de szerintem nem hízhattam sokat,mert ugyanúgy áll rajtama"kontrollnadrágom",mint az ünnep előtt...Nem lett szorossab...:)
Hajrá Csajok!
Hát nem tudom,nem látom magam izmosnak.
De a lányom gatyája jó rám,pedig ő csak 54 kiló:)))
sziasztok...:)
Én a fránya utolsó 8kg-al szenvedek már egymillió éve :((( valamit ki kell találnom, mert ez így nem állapot :)))
Elég sokan küszködnek az utolsó kilókkal, bár, már én is ott tartanák:)
Az, meg tényleg érdekes, hogy most soványabb vagy, mint régen ugyanannyi kilóval. Talán idővel más a súlyeloszlás, alakul az ember teste. Erre tudok még gondolni. Meg arra, hogy az izom nehezebb, mint a zsír:)
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- A 2011.7.25. csoport. Avagy fogyókúra indul, szállj be!
- Itt az ősz itt van újra - indulhat a fogyókúra!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- 90 napos diétát kezdek 2013. június 01-től. Gyertek ti is, ha csatlakozni szeretnétek...