1 éves kisfiam ordít éjszaka, hetek óta ezt csinálja. Elkezdett mászni, fogai is jönnek, de nappal nem "dilis" csak éjszaka! Ki vagyunk már! (beszélgetős fórum)
Nem gondolod, hogy rosszat álmodik a kisfiad és fél? Ő még nem tudja elmondani, hogy mit álmodott, vagy mit, vagy kit "lát" éjszaka.
Nálunk mind a két gyerek most anyás. Nem tudjuk, hogy miért. Ez az idő is elmúlik, de türelmesnek kell lened, lennetek.Nehéz, de megoldódik. Én nem adnék neki gyógyszert, semmit, csak ha lehet homeopátiával kezelném, már ha van mit.
Van hozzá kedvem, és egyenlőre időm is akad bőven, hogy őszinte legyek!
én is gondoltam rá, hogy dekorálunk. Ez a kartonos tetszik, szívesen látnék róla képeket.
a macis ötletet meg értettem, jó ötlet bár inkább kamionnal játsszuk mert a maci ritkán érdekli, de a dömper és társai mindig! :) Mi tagadás, igazi pasi! :)
Hát kívánom hogy sikeres legyen a projekt :)
Ha van időd, erőd, türelmed próbáld meg az új kis helyét, szobáját feldobni neki kedves dolgokkal, amiket szeret, disney képek, mesefigurák, színes szívárvány, az ágya köré, plüssök...
Próbálj vele játszani, játékaival, macival vagy nem tudom mit szeret, hogy elmegy maci este aludni az ágyacskájába...és eljátszátok pl egy napotokat...nah ezt remélem értetted :) mert elég hülyén írtam le. :) Mikor én terhes lettem, itthon voltam, nem dolgozatm, igen sok időm volt :) és elkezdtem dekorálni a kis szobáját, elmentem venni egy csomó nagy színes kartonpapírt (ez nem drága dolog)fogtam papírragasztót és ollót. Fogtam egy csomó féle méretű poharat és köröket rajzoltam a kartonokra. Minden színre mindenféle méretűt. Kivágtam és a különböző méretű, színűeket összeragasztottam, különböző formákban. Eszméletlen jól néz ki, szép nagy színes, vidám, szivárványos gömbökkel van tele a szoba fala, köztük szedtem le a netről igen szép és jóminőségű nagy felbontású disney képeket micimackóék összes szereplőjét, mackótestvér, mickey egér, bambi...és szép fényes A4-es fotópapírra kinyomtattam őket. Hát csodaszépek lettek :) ezeket a meglépvő, megmaradt színes kartonpapírra felragasztottam és hullámosan körbevágtam, mintha képkeret lenne :) és azokat is a falra ragasztottam (van kétoldalas ragasztó az szinte minden falfelületre felragad) Az eredmény tényleg mesés :) olyan jó nézni a sok szép szines képet, gömböket...és nem drága, és te magad csinálod :) Ha érdekel csinálok képet, felrakom :)
Nekem akkor jött el a pillanat, hogy feladom a kiságyat, amikor etetés közeben ülve elaludtam. Féltem hogy legközelebb leejtem. Mert Nekem párom sokat dolgozott/dolgozik, így én egyedül keltem hozzá, nem is vártam tőle, hogy segítsen, neki pihenni kellett, nameg nem is lett volna hozzá megfelelő felszerelése:)
Mindegy, lényeg az, hogy nem akarok újra így járni.
Nem tudom bátyust milyen gyorsan tudom vissza szoktatni a kis ágyába, de szűk egy hónap alatt csak sikerül. Viszont még nem kezdtem neki, mert nem rég költöztünk, és ez most épp elég változás neki. Amint teljesen berendezkedtünk indul a pojekt :)
Amúgy beszélni csak halandzsát szokott, de okos, ért mindent.
drága
a sirásnak orditásnak oka van
a sirás és orditás "felismerhető" HOGY MIÉRT
de bölcs baba könyv, és tapasztalt szülők is segithetnek az okot megkeresni
vagy éhes, vagy fáj valami, stb.
ha kitartó oka van
De jó neked.
Én most várom a második babát, a Nagy fiam 18 hónapos, de velünk alszik. Én rontottam el, mert amikor még szopizott éjjel 2-3 óránként, nem bírtam fent lenni, hogy vissza tegyen és mellénk szokott. Tudsz ötletet adni, hogy ezt elkerüljem az öcsivel?
Egyébként nem tuti h felerősít a homeopátia, amiket én, ill Mi próbáltunk eddig az nem erősített fel semmit. Szóval én kipróbálnám a helyedben!
ja én onnan tudom,h nem csak hiszti,vagy ilyesmi,h egyszer adtam nurofent éjszakára és végig aludta...
tehát tuti fáj valamilyen,vagy csak érzékeny...DE nurofenen nem lehet élni,és nem akarom hozzászoktatni sem,uh nem adok többet...
szia!
nálunk ugyanez megy,szintén 1 éves.Fogak,frontok.Többet vagyunk ébren mint alszunk :)
én nem adok semmit,csak a dentinox....
ez van,majd elmúlik,kitartás nektek!
saját ágyába altatod?
Aha próbáltuk, de nem jött be :(
Olvastam a Viburcol homeo-s kúpról, ami nyugtatja is...de nem tudom... Néha úgy ordít, hogy tényleg azt hiszem fáj valami vagy valóban fáj és adok neki nurofent, de nem mindig sőt az esetek többségében úgyanúgy ébred és ordít, nappal meg meg ki van ütve tőle, úgy vettem észre :(
A foga és esetleg a pocakja...
A fognövekedés éles fájdalommal jár ami hirtelen jön és megy, ezért ordít fel éjjel, szerintem, nappal meg tovább megy, mert nem az álmát zavarja. :) Dentinox gélt próbáltátok?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- 6 éves kislányomnak az első tejfoga nem esett ki, viszont beljebb már elkezdett nőni a csontfoga. Mit csináljak?
- 2, 5 éves kisfiam elkezdett dadogni...Mitől lehet?Elmúlik majd magától?
- 3 éves kisfiam egyik napról a másikra elkezdett dadogni
- Mit csináljak a citromfával, ha már ilyen korán elkezdett bimbózni?