6 éves kislányomnak az első tejfoga nem esett ki, viszont beljebb már elkezdett nőni a csontfoga. Mit csináljak? (tudásbázis)
Igen, az tényleg normális, mikor alatta nyomja ki a csontfog a tejfogat, de ha mögötte kezd el nőni, és a tejfog nem akar kiesni, abból tényleg ferdeség lehet. Nekem is évekig tök ferde volt emiatt.
Szerencsére nekem csak az elsőnél volt probléma, a többi szépen tette a dolgát. :)
köszönöm a válaszokat, ma már megyünk is.
Szegénykém, egész este sírt, hogy ő nem is akart csontfogat, neki jó volt a tejfog is!
Köszönjük a kioktatást:)De itt azért nem csak erről szól a történet.
Vidd el gyermekfogászatra a gyerkőcöt, és ha a doki úgy itéli ki húzza.Szerintem minél előbb,nehogy ferdén fejlődjön a maradandó fogacska.
Nekem is ilyen volt, és elvitt Anyukám fogdokihoz, aki egy pöccintéssel kikapta a tejfogam. Meg se éreztem, viszont már eleve nem tudott kinőni a tejfogtól a csontfog, és ferde lett. Úgy is volt, hogy kell fogszabályzó, de végül teljesen kiegyenesedett magától. :)
Szóval vidd el fogdokihoz, hamar megoldja! :)
További ajánlott fórumok:
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- 11 hónapos a kislányom és retteg a porszívótól és a turmixtól! Mit csináljak?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?
- 8 hónapos kislányom, minden éjjel felsír álmában, de alszik közben és fel kell vennem megnyugtatni. Mitől lehet ez?Mit csináljak?
- A 6 hónapos kislányom (koraszülött baba) már pár napja nem nagyon akar szopizni, sőt még cumisüvegből se nagyon akar enni. Mit csináljak?
- Ha útlevelet csináltatok kislányomnak, mert ki akarunk menni nyaralni Angliába, ott kell lenni az apának mikor csinálják?