Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nálunk is a sok cumis megoldás jött be. Igaz engem nem keltett fel emiatt, mert szinte első perctől kezdve ezt alkalmaztam. Utána jött az, hogy kidobálta az ágy mögé őket és reggelre gy se volt meg. Ekkor az ágy fal felőli oldal rácsát kiszedtem és varrtam rá huzatot, hogy alul ne tudja kidobni, mert untam, hogy naponta többször kellet az alsó fiókokat kihúzni, hogy kipecázzam az ágy alul a cumikat. :))))
Ő is csak alvós-cumis.És ahogy elalszik ,ki is esik a szájából,De ha valamire felébred(pl. foga,vagy a szomjúság)már nem tud visszaaludni nélküle! Monjuk a mi lakásunk is csak 1,5 szobás,szóval nekem sem kell km-eket megtenni!:-)
Valószínű,hogy a baj az,hogy 3-7 hónapos koráig átaludta az éjszakát,és hát egy kicsit elkényelmesedtünk mellette!:-) És most meg minden egyszerre jött,a fozás, a meleg...
nem:XDDDDDD
mi ujság a kisemberrel, hogy bírja a meleget?
Mi sötétben világító cumit használunk pici kora óta :)
Nálunk is úgy volt,hogy csak alváshoz.Utána jött a fogzás,4 rágó egyszerre stb.Szegénykémnek úgy fájt,hogy véresre rágta a saját ujjacskáit.Amikor ezt észrevettem(1-2 napig azt hittem csak odazárta) megkapta nappalra is ,sokkal nyugodtabb.Ha a fogzáson túljutunk meglátom hogyan tovább :)
Boszi, örülök, hogy elindítottad ezt a fórumot, nekem is ez a problémám 14 hónapos kislányommal..
Olvastam most pár jó tanácsot, meg is fogadom őket, hátha :)
Többször ébredek rá én is, és ugye most várjuk a 2. babát, tehát néha jó lenne átaludni egy éjszakát..
Majd ha oviba megy és csúfolják érte, magától abbahagyja!
Én nagy Ranschburg Jenő rajongó vagyok..szerinte ezen csak mi anyák paráztatjuk magunkat..hiszen ki látott már felnőttet cumizni. :D
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?
- Ötleteket várok, hogyan csináljak bírkózót a kisfiamból farsangra