Begyulladt zsírdaganattal mit lehet kezdeni? (tudásbázis)
Rendben.
Az a baj, ha az anyukád egészségügyis létére sem foglalkozik ennek a problémának a megoldásával, akkor - ha eddig sem tudtad meggyőzni őt arról, hogy lépjen, - hiába ír itt bárki bármit.
Vagy szerinted jobb belátásra kerül, ha majd azt mondod neki, hogy a hoxásoktól kértél tanácsot, és többnyire azt javasolják, hogy mutassa meg magát orvosnak?
EU-s vagy eü-s? Nem mindegy.
Ha az anyukád egészségügyi dolgozó, akkor neki jobban kellene tudni erről mindazt, amit idáig - a 13. kérdésedig feltettél. Ha mégsem tudja, akkor kérdezzen meg egy orvost, ne magát "műtse"!:)
Nekem már műtöttek ki. De minél tovább vár, annál nagyobb lesz, és utána a heg is.
Mondjuk nekem kimondottan mondták, hogy semmilyen gond nincs belőle, ha marad, csak esztétikai probléma. Igaz ha kinyomtam sosem gyulladt be... Egy még mindig van az arcomon, de azt tudom annyira szinten tartani, hogy láthatatlan marad. Ott nem merem levetetni, mert én szörnyen keloidos sebeket produkálok és azt nem szeretnék az arcomra...
Akkor jól tudja, hogy ezek a gyulladások bakteriális eredetűek és bekerülhetnek a véráramba.
Szóval ne bohóckodjon otthol vele, hanem menjen sebészhez!
Léteznek ambuláns sebészetek, ahol ellátják. Még beutaló sem kell.
Ha magának tisztogatja ki is fog újra gyűlni. Bármi is az.
A sebész kiveszi a tokot, a gyulladás gyökerét is.
Nem!
További ajánlott fórumok:
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Nagyon durván begyulladt egy szőrtüszőm! Mit lehetne vele kezdeni?
- Mitől lehet kör-körösen begyulladva a szemölcsöm körül?
- Picit begyulladt tetoválásra jó a Tetrán kenőcs? Mit lehet így rákenni?
- Lábfejemen, alsó lábszáramon rengeteg apró kiütés lett alatta begyulladt a bőröm, nagyon viszket...Mi lehet ez?
- Mitől lehet a bal arcfelem dagadtabb, de nincs begyulladva az ínyem?